Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Drone - ιπτάμενη κεραία κινητής τηλεφωνίας

Το άρθρο στην πηγή του...

 

Μια κεραία κινητής τηλεφωνίας που μπορεί να τοποθετηθεί σεdroneανέπτυξαν ερευνητές τουUniversity of North Texas,για χρήση σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές- οι οποίες τείνουν να «ξηλώνουν» τις υποδομές τηλεπικοινωνιών.

 

«Πραγματοποιήσαμε επίδειξη ενός φορητού συστήματος επικοινωνίας που μπορεί να τοποθετηθεί σεdrone» είπε ο Καμές Ναμουντούρι, βοηθός καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών τουUNT.«Το σύστημα, με ισχύ μετάδοσης μόλις 250miliwatt,είναι ικανό να παρέχει άμεση κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων στη διάρκεια επιχειρήσεων αντιμετώπισης καταστροφών. Εάν η κλίμακά του αυξηθεί στα 10watt,μπορεί να παρέχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας σε μια ολόκληρη πόλη σαν το Ντέντον(Τέξας)».

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πέντε προορισμοί με γεύση διακοπών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ένα από τα πιο ονειρεμένα τριήμερα της χρονιάς, αυτό του Αγίου Πνεύματος, κατέφτασε έτοιμο να μας χαρίσει μια πρώτη δόση χαλάρωσης, ευτυχίας και καλοκαιρινών διακοπών. Οι επιλογές στην Ελλάδα είναι πολλές και σίγουρα τα νησιά πρωταγωνιστούν. Αυτό, όμως, δεν αποκλείει και την υπόλοιπη Ελλάδα. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε βάσει γούστου.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ποιος απέκτησε το ολοκαίνουριο Ford GT;

Το άρθρο στην πηγή...

 

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

 

Ο γνωστός λάτρης αυτοκίνητων, Jay Leno, είναι ένας από τους λίγους τυχερούς που από εδώ και πέρα θα το έχει στο γκαράζ του. Ο πρώην οικοδεσπότης Tonight Show φημίζεται για την εκτεταμένη συλλογή αυτοκινήτων του, καθώς έχει από κλασικά μέχρι και εξωτικά αυτοκίνητα.

 

Η σειρά που έχει δημιουργήσει «Jay Leno's Garage» έχει σήμερα πάνω από 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές. Το Ford 2015 ήταν αυτό που παρουσίασε σε προηγούμενο του επεισόδιο.

 

Ο Leno δημοσίευσε μια εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με το νέο του απόκτημα και την ομάδα της Protective Film Solutions, η οποία παρείχε ένα προστατευτικό κάλυμμα για το supercar.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®