Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τζιν με τόνικ: Τα μυστικά που δε σου είπε κανένας

Το άρθρο στην πηγή...

 

Είναι το τέλειο ποτό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού και μιας κι ο καιρός αρχίζει σιγά - σιγά να ζεσταίνει είπαμε να σε βάλουμε λίγο σε mood θερινό.

 

Κι όμως, όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του ποτού, στην πραγματικότητα, το τζιν με τόνικ έχει τα μυστικά του! Μάθε τα tips για ν΄ αναδειχθούν όλα τα αρώματα και η γεύση του.

 

Μυστικό no1

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πλησιάζει η θεραπεία των τροφικών αλλεργιών;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ήταν σε θέση να «απενεργοποιήσουν» την  αλλεργική αντίδραση  σε δοκιμές που έκαναν σε ποντίκια, χρησιμοποιώντας  γονιδιακή θεραπεία  για να απευαισθητοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, και πιστεύουν ότι η μέθοδος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του  άσθματος.

 

Βεβαίως, διευκρινίζουν ότι είμαστε ακόμη μακριά από άμεσα αποτελέσματα, καθώς προβλέπουν ότι οι δοκιμές σε ανθρώπους δε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πριν από την επόμενη πενταετία.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Συναγερμός και στην Ελλάδα για επικίνδυνους τζιχαντιστές

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ολόκληρο επιχειρησιακό πλάνο έχουν στήσει οι ελληνικές αρχές σε ανοικτή γραμμή με τη Europol και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη Ευρωπαίων ή μη πολιτών που έχουν περάσει τη λεπτή κόκκινη γραμμή του ISIS. Σήματα με τα ονόματα και τις φωτογραφίες πιθανών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, «δεύτερη γραμμή ελέγχου» στα αεροδρόμια με ειδικές συνεντεύξεις ανίχνευσης τζιχαντιστών, ακόμη και έκδοση ειδικού εγχειριδίου αναγνώρισης τζιχαντιστών περιλαμβάνει το σχέδιο.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ακόμη ένα όφελος του θηλασμού: Πόσο μειώνει τον πόνο της καισαρικής

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι γυναίκες που γεννούν με καισαρική τομή έχουν ένα πρόσθετο λόγο να θηλάζουν τα μωρά τους, καθώς ο θηλασμός τις βοηθά να διαχειρίζονται καλύτερα τον πόνο.

 

Περίπου το 20% των γυναικών που γεννούν με καισαρική, υποφέρουν από χρόνιο πόνο (που διαρκεί δηλαδή πάνω από τρεις μήνες).

 

Ισπανική μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο Euroanaesthesia στη Γενεύη της Ελβετίας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θηλασμός μετά από καισαρική τομή μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του πόνου.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πλύσιμο χεριών με ζεστό ή κρύο νερό;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η μικρής έκτασης μελέτη έγινε σε 20 άτομα που χρησιμοποίησαν νερό στους 15°C για να πλύνουν τα χέρια του και νερό στους 38°C. Το αποτέλεσμα, όσον αφορά την  απομάκρυνση των μικροβίων  , ήταν το ίδιο: τα χέρια ήταν το ίδιο καθαρά, ασχέτως αν χρησιμοποιήθηκε ζεστό ή κρύο νερό για να τα πλύνουν οι εθελοντές.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μήπως αποκαλύπτετε πάρα πολλές πληροφορίες στα social media;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η κοινή χρήση πληροφοριών ή φωτογραφιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, έχει γίνει δεύτερη φύση για πολλούς. Ωστόσο, έρευνα της Kaspersky Lab δείχνει πόσα προσωπικά δεδομένα μοιράζονται οι άνθρωποι δημόσια. Η έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι (93%) μοιράζονται τις πληροφορίες τους ψηφιακά, με το 70% αυτών να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών τους και το 45% να μοιράζεται ιδιωτικά και ευαίσθητα βίντεο και φωτογραφίες άλλων. Αυτές οι συνήθειες είναι χειρότερες μεταξύ των νεότερων ηλικιακά χρηστών, οι οποίοι καθιστούν προσβάσιμα σε ξένους έναν μεγάλο αριθμό προσωπικών τους πληροφοριών.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

4 παράγοντες που επηρεάζουν τη γονιμότητά σας

Το άρθρο στην πηγή...

 

Τα προβλήματα γονιμότητας είναι πολύ συνηθισμένα σε πολλά ζευγάρια– και μάλιστα σήμερα είναι πιο συχνά από ποτέ. Τα καλά νέα είναι πως στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων ξεπερνιούνται μετά από μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του ζευγαριού ή κάποια ιατρική θεραπεία.

 

Πότε μπορούμε να μιλήσουμε για υπογονιμότητα

 

Η ηλικία της γυναίκας -αλλά και του άντρα πλέον- παίζει ρόλο όταν συζητάμε για γονιμότητα και υπογονιμότητα. Όταν ένα ζευγάρι κάτω των 30 ετών επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, η περίοδος αναμονής που θεωρείται "φυσιολογική" είναι 12 μήνες ερωτικής επαφής χωρίς προφυλάξεις. Για τα ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι άνω των 30 ετών, η περίοδος αυτή μειώνεται στους 6 μήνες. Μετά από αυτή την περίοδο, αν δεν έχει επιτευχθεί σύλληψη, χρειάζεται η συμβουλή του ειδικού για να προσδιοριστεί εάν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας και να αντιμετωπιστεί.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

To smart της Brabus έτοιμο για απογείωση

Το άρθρο στην πηγή...

 

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

 

Το Brabus Ultimate 125 είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του smart fortwo με τον 0,9 λίτρων turbo κινητήρα των 90 ίππων, που έχει αυξήσει τη δύναμή του στα 125 άλογα.

 

Παράλληλα, και μεταξύ των πολλών άλλων βελτιώσεών του, το μοναδικό αυτό smart εφοδιάζεται με μια νέα εξάτμιση που διαθέτει σύστημα ανοίγματος-κλεισίματος των κλαπέτων, αλλά και τριπλή εντυπωσιακή απόληξη.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Όλα όσα σχεδιάζονται για τα τέλη κυκλοφορίας

Το άρθρο στην πηγή...

 

του Σπύρου Δημητρέλη

 

Αλλαγές εξετάζονται, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ελάχιστες σε σχέση με ό,τι ισχύει σήμερα. Για τα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθούν να καταβάλλουν φέτος για το 2018 ο λόγος που για ακόμη μια χρονιά βρίσκονται στο "σχεδιαστήριο" του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να γίνουν "πιο δίκαια και πιο αναλογικά".

 

Η υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου επανήλθε μέσα στην εβδομάδα στο θέμα των τελών κυκλοφορίας μετά από ερώτηση που δέχτηκε από βουλευτή και είπε ότι εξετάζονται για το 2018 αλλαγές προκειμένου τα τέλη κυκλοφορίας να υπολογίζονται σίγουρα με κριτήρια την παλαιότητα, τον κυβισμό και τους εκπεμπόμενους ρύπους ενώ γίνεται προσπάθεια να υπολογίζονται και με βάση την αξία κάθε οχήματος.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®