Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συγκλονιστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τους κινδύνους του internet στους έφηβους

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ένα βίντεο που παραπέμπει σε ταινία μικρού μήκους, ανέβασε η Ελληνική Αστυνομίαστους λογαριασμούς της στα social media, αναδεικνύοντας τους κινδύνους που «κρύβει» το διαδίκτυο για τους νέους.

 

Το βίντεο που έχει διάρκεια 10 λεπτών και 35 δευτερολέπτων, δείχνει εφήβους που συνομιλούν υποτιθέμενους συνομηλίκους τους στο Διαδίκτυο και εκτυλίσσονται δύο ιστορίες.

 

Στην πρώτη είναι θύμα ένα αγόρι, που παρασύρεται από μια υποτιθέμενη κοπέλα στην οποία αρέσει και η οποία του ζητά να βγάλει πρώτος τα ρούχα του στην κάμερα του υπολογιστή του. Στο επόμενο μήνυμα, του λέει πως τον έχει καταγράψει σε βίντεο και πως αν δεν στείλει 100 ευρώ θα το στείλει στους φίλους του.

 

 

Συνεχίζεται εδώ..

 

© MichaelidesPost.Com®

 

«Το Σαλόνι των Ανεξαρτήτων»: Έλληνες εικαστικοί στην Κυανή Ακτή

Το άρθρο στην πηγή...

 

Για πρώτη φορά, από το Grand Palais των Ηλυσίων Πεδίων στις Κάννες.

 

Έχοντας αποκτήσει διεθνές κύρος μέσα από επιμέλειες και παρουσιάσεις εκθέσεων καταξιωμένων Ελλήνων εικαστικών στο εξωτερικό κι έχοντας αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας από το  Σαλόνι των Ανεξαρτήτων στο Παρίσι  , η οποία συμβαίνει εδώ και  7 συνεχόμενα χρόνια  , η τεχνοκριτικός και ιστορικός τέχνης κ.  Έμμυ Βαρουξάκη  παρουσιάζει καταξιωμένους αλλά και νεότερους Έλληνες εικαστικούς στο Σαλόνι Ανεξαρτήτων, το οποίο μεταφέρεται για πρώτη φορά  στις Κάννες μετά το Παρίσι  όπου παραδοσιακά έλαβε και λαμβάνει χώρα κάθε Φεβρουάριο στο  Grand Palais  στα  Ηλύσια Πεδία.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Νο1 άσκηση για τέλειους γλουτούς

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η personal trainer των celebrities Χριστίνα Μαυρίδου, σου δείχνει την Νο1 άσκηση για τέλειους γλουτούς μέχρι το καλοκαίρι. Δοκίμασέ την και εσύ!

 

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να πάτάνε καλά στο πάτωμα. Πάρε βαθιά εισπνοή από τη μύτη και κατά την εκπνοή από το στόμα ανασήκωσε σιγά σιγά τη λεκάνη σου προς τα πάνω, σφίγγοντας πολύ δυνατά τους γλουτούς σου. Στη συνέχεια κατέβασε σπόνδυλο- σπόνδυλο τον κορμό σου και τελευταία τη λεκάνη. Επανάλαβε 20 φορές.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ξενάγηση στην έκθεση του Σπύρου Κωτσαλά «αναγωγή του βλέμματος»

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η ζωγραφική του Σπύρου Κωτσαλά κινείται ενάντια σε κάθε τι επιτηδευμένο δίνοντας έμφαση στην  ακατέργαστη δύναμη του τοπίου  και στην  ομορφιά της ανθρώπινης παρουσίας  , διδάσκοντάς μας έναν νέο τρόπο για να βλέπουμε ακόμα και τα πιο συμβατικά τοπία. Η δύναμη της εικαστικής του γραφής σε συνδυασμό με την αφοσίωσή του στο ελληνικό τοπίο, είτε αστικό είτε φυσικό, και η καθαρή και λιτή αποτύπωσή του, μας οδηγεί στις ρίζες και στην παράδοση της ελληνικής ζωγραφικής.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®