Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Facebook, YouTube, Twitter και Microsoft στη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Το άρθρο στην πηγή...

 

Facebook, YouTube, Twitter και Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, μέσω μιας κοινής πλατφόρμας, με σκοπό να παρεμποδίσουν πλέον κάθε εξτρεμιστικό και προπαγανδιστικό περιεχόμενο που αναρτάται στις ιστοσελίδες τους.

 

Συνέχεια του άρθρου στην πηγή…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η Χαλκίδα απέκτησε εφαρμογές Smart City

Το άρθρο στην πηγή...

 

Το δρόμο προς την «έξυπνη πόλη» δείχνει πλέον η Χαλκίδα, όπου εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν πιλοτικά «έξυπνα» συστήματα στάθμευσης (Smart Parking), φωτισμού (Smart Lighting) και μέτρησης περιβαλλοντικών παραμέτρων (Air Quality Monitoring), καθώς και μια ενιαία πλατφόρμα διαχείρισής τους. Το έργο, που υλοποίησαν από κοινού ο Όμιλος ΟΤΕ, η Cisco, η ΚΑΥΚΑΣ και η OTS, αποδεικνύει στην πράξη πώς η υιοθέτηση «έξυπνων» τεχνολογιών συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων μιας πόλης.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

«HL2805xy57»: Τί συμβαίνει όταν τέσσερις νέοι Έλληνες δημιουργοί «συγκατοικούν» με ιερά τέρατα της τέχνης;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η απάντηση στην Αίθουσα Τέχνης Καππάτος που θα φιλοξενεί έργα 11 συνεργατών της μέχρι τις 15 Ιουλίου.

 

Η έκθεση είναι  μία περιήγηση σε καλλιτέχνες  που έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία στην σύγχρονη τέχνη διεθνώς αλλά και σε νεώτερους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν ένα μεγάλο ενδιαφέρον με την μοναδικότητα και υψηλή ποιότητα των έργων τους.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Σε εξέλιξη παγκόσμια κυβερνοεπίθεση

Το άρθρο εδώ...

 

Κυβερνοεπιθέσειςευρείας κλίμακας σε βάρος εταιρειών στη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Βρετανία, τη Δανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες.

 

Οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως επανεμφανίστηκε και πάλι το κακόβουλο λογισμικό Petya, ένα "λυτρισμικό" που χρησιμοποιείται από τους κυβερνοπειρατές για να ζητούν λύτρα από τους χρήστες των υπολογιστών τους οποίους προσβάλλουν. Ο εν λόγω ιός είχε πλήξει πολλά συστήματα το 2016.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Στο στόχαστρο 35 επιδόματα με την αναδιάταξη του προνοιακού χάρτη

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ενα καυτό καλοκαίρι κι ένα ακόμη πιο δύσκολο φθινόπωρο αναμένονται στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας. Η συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών ρίχνει στο υπουργείο Εργασίας το βάρος μιας μεγάλης μεταρρύθμισης του συστήματος παροχών, με αναπροσανατολισμό των στόχων και κατά συνέπεια των διαθέσιμων πόρων.

 

Η αναδιάταξη του «προνοιακού χάρτη», όπως άλλωστε επισημαίνεται και στο επικαιροποιημένο μνημόνιο, θα γίνει με βάση την έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας, στην οποία προσδιορίζεται κατά προτεραιότητα ποιες παροχές μπορούν να επανεξεταστούν, να καταργηθούν, να συγχωνευθούν ή να εξορθολογιστούν, ώστε να επιτευχθεί η προστασία των φτωχών νοικοκυριών. Μεταξύ των κριτηρίων που θα χρησιμοποιηθούν είναι οι πραγματικές ανάγκες, η ισότητα και η δικαιοσύνη αλλά και ο κατακερματισμός και η επικάλυψη.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες η υπερκάλυψη του ομολόγου της Μυτιληναίος

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ως μήνυμα με πολλούς αποδέκτες θεωρείται από τους αναλυτές της αγοράς η προσφορά για την κάλυψη του ομολoγιακού δανείου της Μυτιληναίος. Η συνολική ζήτηση ανήλθε στα 740,8 εκατ. ευρώ και το βιβλίο προσφορών έκλεισε με το επιτόκιο της έκδοσης να διαμορφώνεται τελικά στο 3,1%, στο κάτω όριο του αρχικού εύρους που είχαν εκτιμήσει οι ανάδοχοι.

 

Σύμφωνα με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και τη Eurobank Ergasias Α.Ε., ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της Δημόσιας Προσφοράς, διατέθηκαν συνολικά 300.000 κοινές ανώνυμες ομολογίες της εταιρείας με ονομαστική αξία 1.000 ευρώ εκάστη με συνέπεια την άντληση κεφαλαίων ύψους 300 εκατ. ευρώ.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®