Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Χιόνια και παγετός στα βόρεια

Σύνδεση στην πηγή...



Χιονοπτώσεις - κατά τόπους πυκνές - θα σημειωθούν σήμερα στα βόρεια, ενώ σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το απόγευμα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν 7 με 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.

 ΕΙιδικότερα, στην  Αττική  προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου.

 Στη  Θεσσαλονίκη  προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις και στα παραθαλάσσια βροχή ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 04 βαθμούς κελσίου.

  Αναλυτική πρόγνωση: 

 

Περισσότερα στην πηγή…