Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Τρέιλερ Καννών: Σοφία Κόπολα και Κόλιν Φάρελ «προδίδουν» Κίντμαν, Ντανστ και Φάνινγκ

Περισσότερα και VIDEO στην πηγή...


H Κίρστεν Ντανστ ξανασυνεργάζεται με την Σοφία Κόπολα ('Αυτόχειρες Παρθένοι', 'Μαρία Αντουανέτα') στο all-star καστ ριμέικ του 'Προδότη'.

 

Η Σοφία Κόπολα ολοκλήρωσε το 'The Beguiled', ριμέικ της ταινίας, 'Ο Προδότης' που σκηνοθέτησε το 1971 ο Ντον Σίγκελ, με πρωταγωνιστή τον Κλιντ Ιστγουντ. Το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο αν αναλογιστεί κανείς το καστ, αφού η Κόπολα εξασφάλισε για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από την Κίρστεν Ντανστ, τη Νικόλ Κίντμαν, την Ελ Φάνινγκ και τον Κόλιν Φάρελ. Η ιστορία θα είναι μια παραλλαγή της πλοκής του αυθεντικού φιλμ, που βασίζεται στη νουβέλα του Τόμας Π. Κάλιναν.

 

Οι παραγωγοί επιθυμούσαν τον Κρις Πρατ στον ρόλο που ενσάρκωσε ο Κλιντ Ιστγουντ στην ταινία του Σίγκελ (ενός στρατιώτη που η παρουσία του σε ένα κολέγιο θηλέων, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, πυροδοτεί μια τραγωδία ζήλιας, μίσους και λαγνείας), ενώ πιθανότατα η Κίντμαν θα ερμηνεύει τη διευθύντρια του σχολείου, η Ντανστ μια καθηγήτρια και η Φάνινγκ μια από τις εσώκλειστες κοπέλες.

 

Η Κόπολα που δεν έχει σκηνοθετήσει από το 2013, που έκανε το 'Οι Ύποπτοι Φορούσαν Γόβες', ελπίζουμε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο (καθυστέρησε πολύ δουλεύοντας, αλλά εγκαταλείποντας τελικά, μια κινηματογραφική μεταφορά της 'Μικρής Γοργόνας'), φέρνοντας κάτι αξιόλογο στη μεγάλη οθόνη. Πάντως αυτό το γυναικοκρατούμενο project μας προδιαθέτει θετικά, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η σκηνοθέτις έχει αποδείξει με το 'Αυτόχειρες Παρθένοι', πως βρίσκεται στο στοιχείο της όταν ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες γυναίκες.

 

Πριν μία εβδομάδα, η ταινία της Σοφία Κόπολα ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών, ένα μήνα περίπου πριν την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ. Με αυτό το δεδομένο, ένα νέο, μεγαλύτερο τρέιλερ σε σχέση με αυτό που υπήρχε ως τώρα, κυκλοφόρησε χθες δίνοντάς μας ένα δυνατό πρόγευμα για αυτό που θα δούμε.