Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

«Δεν σας φοβάμαι. Αν και γυναίκα φοράω παντελόνια»

Σύνδεση στην πηγή...



Με κείμενό της η τηλεπαρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου απαντά στο προσωπικό της blog στη μηνυση που κατέθεσε εις βάρις της ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ζητώντας μάλιστα τη σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στον εισαγγελέα θα σταλεί στο μεταξύ σήμερα, πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι, η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, κατά της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ι. Λαγός υπέβαλε μήνυση χτες το απόγευμα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην προχθεσινή εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, προχθές σε σχολείο του Ικονίου Περάματος.

Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση απο πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.

Αφορμή για τη μήνυση στάθηκε ένα βίντεο, από σχολείο του Περάματος, όπου προχθές επικράτησε ένταση, όταν μεγάλη πλειοψηφία γονέων αντέδρασε στην κοινή παρακολούθηση μαθημάτων των παιδιών τους με προσφυγόπουλα.

Στον χώρο του σχολείου βρίσκονταν ο βουλευτής με μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι, σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες, απειλούσαν εκπαιδευτικούς, γιατί τους θεωρούσαν υπεύθυνους για τη συν-παρακολούθηση μαθημάτων Ελλήνων μαθητών με τα προσφυγόπουλα.

Ο χαρακτηρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από την Τατιάνα Στεφανίδου ως 'τραμπούκου' και το γεγονός ότι η παρουσιάστρια υποστήριξε πως ο Γιάννης Λαγός χτύπησε γονείς και μαθητές, οδήγησαν τον βουλευτή στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, όπου και κατέθεσε σε βάρος της μήνυση.

 

Συνέχεια στην πηγή…