Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Χριστίνα Σούζη: Ω, Σούζη, εσύ super star!

Σύνδεση στην πηγή...


Μέχρι να εμφανιστεί εκείνη, ο καιρός ήταν υπόθεση «θερμοκηπίου»... Με εστεμμένες «γλάστρες» να αγγίζουν με τα ακροδάχτυλά τους τον χάρτη με τα υψηλά και χαμηλά βαρομετρικά, την πορεία των οποίων ήταν σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσεις μπροστά στη θέα των δίμετρων ποδιών και αποκαλυπτικών ντεκολτέ τους. Η λεγόμενη σχολή «τα κορίτσια του καιρού» χάθηκε μέσα στη χρονοκάψουλα έχοντας αυτοκαταστραφεί από το εφήμερο του σέξι και πλέον ο καιρός έγινε υπόθεση μιας κυρίας η οποία δεν έχει ανάγκη το κορμί της για να σε κατακτήσει με τις προβλέψεις της.

Ο 4χρονος Αγγελος μπήκε χαρούμενος στην τάξη του νηπιαγωγείου βγάζοντας από τη μικρή τσαντούλα του ένα CD. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν όλες οι απαντήσεις στο ερώτημα που είχε θέσει σε αυτόν και τους λιλιπούτειους συμμαθητές του πριν από λίγες ημέρες η δασκάλα για το πώς δημιουργούνται τα σύννεφα. Το CD μπήκε στο DVD, ο μικρός Αγγελος κάθισε στο θρανίο του προσπαθώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και στην οθόνη εμφανίστηκε μια γνώριμη κυρία για τους μαθητές και όχι μόνο. «Μα, είναι η κυρία που λέει τον καιρό στον ΣΚΑΪ!», άρχισαν να λένε όλα τα παιδιά γουρλώνοντας τα μάτια... Ναι, ο Αγγελος ρώτησε τη γιαγιά του, τη Χριστίνα Σούζη, να του απαντήσει στην απορία και εκείνη φρόντισε να βοηθήσει όχι μόνο τον εγγονό της αλλά και όλα τα παιδιά. Οπως ήταν αναμενόμενο, τις επόμενες ημέρες ακολούθησε η επίσκεψή της στην τάξη.

Εκεί, λοιπόν, στάθηκε μπροστά στους χαριτωμένους μικρούς «ανακριτές», οι οποίοι τη βομβάρδισαν με ερωτήματα, δίνοντας απαντήσεις σε όλους για όλα. Τα παιδιά τη ρώτησαν τα πάντα: για το κρύο, τη ζέστη, τον καύσωνα, τον ήλιο, τη βροχή, τα σύννεφα, τους ανέμους, τα κύματα. Ισως αυτή να ήταν από τις ευτυχέστερες στιγμές στην καριέρα της. Αν και σήμερα θα έπρεπε να διδάσκει γιόγκα, πιλάτες ή κάποια μορφή γυμναστικής, μια που αυτή θα ήταν η φυσική της εξέλιξη ως κόρη γυμναστή και γυμνάστριας, η Χριστίνα ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

Συνέχεια στην πηγή…