Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

7 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη διατροφή σου

Σύνδεση στην πηγή...


Στην προετοιμασία για το καλοκαίρι και τον ελαφρύτερο - απ' όλες τις απόψεις - εαυτό σου, πρέπει να κάνεις και τις απαραίτητες αλλαγές στη διατροφή σου. Όπως αλλάζει η γκαρνταρόμπα σου περνώντας από τον χειμώνα στο καλοκαίρι, έτσι πρέπει να αλλάζουν και οι διατροφικές σου συνήθειες. Ή, βασικά, να διορθώνονται.

Αν θες κι εσύ μια ανανέωση κι έτσι κάτι να τονώσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις πιο υγιής, να ξυπνάς με περισσότερη ευκολία και όρεξη για τη μέρα, τότε αυτά τα 7 tips θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις.

 

1. Ξέχνα τις αποτοξινώσεις και τις χημικές δίαιτες

 

Όλα όσα γίνονται γρήγορα δεν διαρκούν. Το ίδιο θα συμβεί κι αν χάσεις πολύ γρήγορα κιλά, τρώγοντας μόνο σούπες ή αποτοξινωτικούς χυμούς. Ο λόγος που βλέπεις τα κιλά να πέφτουν είναι επειδή χάνεις υγρά και όχι λίπος, που είναι και το ζητούμενο. Προκειμένου, λοιπόν, να μην κάνεις μια ζωή δίαιτα, καλύτερα να αργήσεις περισσότερο να χάσεις τα κιλά, αλλά να τα χάσεις σωστά, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία σου, και χωρίς να τα ξαναπάρεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στοχεύεις στην απώλεια περίπου ενός κιλού την εβδομάδα, ακολουθώντας μια διατροφή χωρίς φοβερές στερήσεις, ενώ παράλληλα ασκείσαι.

 

2. Καθάρισε ντουλάπια και ψυγείο

 

Συνέχεια εδώ…