Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

H Lana Del Rey επιστρέφει στο Rockwave Festival . Την Τρίτη 19 Ιουλίου

Από: http://www.star.gr/Pages/Politismos.aspx?art=317813& 


H Lana Del Rey επιστρέφει στο Rockwave Festival


Το Rockwave Festival ανανεώνει το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό για την Κυριακή 5 Ιουνίου του 2016.

Συνεχίζοντας λοιπόν την επιτυχημένη περσινή του πορεία, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης για το 2016, το φεστιβάλ φέρνει στη σκηνή του Terra Vibe ονόματα όπως τους: The Last Shadow Puppets, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα και Dropkick Murphys και Τurbonegro επίσης για πρώτη φορά στη χώρα μας, τους Έλληνες The Callas, καθώς και το συγκρότημα των Whereswilder.

Παράλληλα, η Lana Del Rey επιστρέφει ως headliner τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, Τρίτη 19 Ιουλίου. Μαζί της οι Allah-Las και η Lisa Mitchell. 


Συνέχεια στην πηγή ... www.star.gr



«Πράσινο» φως για γυρίσματα στην Επίδαυρο

Από: http://www.ethnos.gr/politismos/arthro/prasino_fos_gia_gyrismata_stin_epidauro-64351087/

Την ερχόμενη Δευτέρα η Μαρίνα Αμπράμοβιτς θα βρίσκεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για γυρίσματα, καθώς πήρε την άδεια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, που γνωμοδότησε για την παραχώρηση του μνημείου. 

Γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ της «Επτά θάνατοι» θα πραγματοποιήσει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς τη Δευτέρα στην Επίδαυρο
Γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ της «Επτά θάνατοι»
θα πραγματοποιήσει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς
τη Δευτέρα στην Επίδαυρο

 Η σπουδαία καλλιτέχνις θέλει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ που θα είναι αφιερωμένο στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας. Τίτλος του θα είναι «Seven deaths-the documentary» και εντάσσεται στο πλαίσιο ενός μεγάλου προγράμματος για την Κάλλας.

Η Αμπράμοβιτς στο γύρισμα θα περπατά μέσα στο αρχαίο θέατρο, προφανώς εις ανάμνησιν της αξέχαστης εμφάνισης που είχε κάνει εκεί η ντίβα στη δεκαετία του '60, ερμηνεύοντας μοναδικά τη «Μήδεια του Κερουμπίνι». Τα γυρίσματα ίσως χρησιμοποιηθούν και για video installation σε επόμενο πρόγραμμα της καλλιτέχνιδος, η οποία αυτό τον καιρό παρουσιάζει στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς τη μέθοδό της As One, προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Οργανισμού ΝΕΟΝ.

Περισσότερα Νέα στην πηγή ... www.ethnos.gr


 

Επιβλητική η παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στη Μόσχα

Από: http://www.rodiaki.gr/article/334562/epiblhtikh-h-paroysia-toy-notioy-aigaioy-sth-mosxa

Εκδήλωση της Aegean cuisine στο κεντρικό ξενοδοχείο

Επιβλητική η παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στη Μόσχα


Επιβλητική είναι η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – ΜΙΤΤ 2016, που πραγματοποιείται από 23ως 26 Μαρτίου στο Expocentre της Μόσχας.

Το Νότιο Αιγαίο – σημειωτέον -  είναι η μοναδική Περιφέρεια που διαθέτει δική της παρουσία στην ΜΙΤΤ. Τα νησιά που συμμετέχουν, αναδεικνύοντας τα δικά τους ξεχωριστά και μοναδικά χαρακτηριστικά, κάτω από την εντυπωσιακή “ομπρέλα” της Περιφέρειας “Aegean Islands – Like No Other” , προκαλούν ήδη, από την πρώτη μέρα της έκθεσης, μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντική προσέλευση επισκεπτών.
Η φετινή, αναβαθμισμένη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας, με την ανανεωμένη, φρέσκια, τουριστική ταυτότητά της, συνιστά το αποκορύφωμα δουλειάς πολλών μηνών που προηγήθηκαν και που τώρα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, με πολλές προσδοκίες για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.



Συνέχεια στη Πηγή : Επιβλητική η παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στη Μόσχα | Η ΡΟΔΙΑΚΗ