Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα; Κι όμως γίνεται!

Σύνδεση στην πηγή...


Οι άνθρωποι που τρώνε συγκεντρωμένοι, χωρίς να αποσπούν την προσοχή τους από την τηλεόραση, το κινητό τους, τη δουλειά τους ή οτιδήποτε άλλο μπορούν όχι μόνο να χάσουν κιλά, αλλά και να μην τα ξαναπάρουν, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

 

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Καρολάιν Νταν του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνα, έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας στο Πόρτο της Πορτογαλίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Οι επιστήμονες πειραματίστηκαν επί 15 εβδομάδες με 42 ανθρώπους που έτρωγαν συγκεντρωμένοι το φαγητό τους (χωρίς περιορισμούς στο τι έτρωγαν) και με άλλους 38 εθελοντές (ομάδα ελέγχου) που έτρωγαν με τις συνήθεις περισπάσεις.

 

Διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της πρώτης ομάδας έχασαν κατά μέσο όρο σχεδόν δύο κιλά στο διάστημα των 15 εβδομάδων και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνουν την παραμικρή δίαιτα. Έπειτα από ένα εξάμηνο, τρεις στους τέσσερις συμμετέχοντες (75%) δεν είχαν ξαναβάλει τα κιλά που είχαν χάσει, ενώ μερικοί είχαν χάσει κι άλλα.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τρώει κανείς απολύτως συγκεντρωμένος και απολαμβάνοντας το φαγητό του, αν είναι δυνατό χωρίς να σκέπτεται κάτι άλλο, περίπου σαν να διαλογίζεται.

 

Συνέχεια στην πηγή…

9 ομάδες τροφών με ισχυρή αντικαρκινική δράση

Σύνδεση στην πηγή...



Είναι γνωστό ότι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης είναι πιο υγιεινή από μια διατροφή που περιλαμβάνει σημαντική ποσότητα επεξεργασμένων προϊόντων με πρόσθετα λιπαρά και ζάχαρη.

 

Οι ευεργετικές επιδράσεις μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής περιλαμβάνουν και την πρόληψη του καρκίνου, πώς επιδρούν όμως τα διάφορα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό ώστε να αποτρέψουν τη νόσο;

 

Συνέχεια στην πηγή….

Μπορούμε να ζήσουμε στο διάστημα;

Σύνδεση στην πηγή....



Ο Στίβεν Χόκινγκ φημίζεται για τις δυσοίωνες προβλέψεις του για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μιλώντας πρόσφατα στο BBC εκτίμησε ότι μας απομένουν 100 περίπου χρόνια ζωής πάνω στον πλανήτη γη. Η απαισιοδοξία του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα λύσεις για κάποια σοβαρά προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα η κλιματική αλλαγή, η ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, η αύξηση του αριθμού μεταδοτικών ασθενειών επιδημιών αλλά και πιθανές συγκρούσεις αστεροειδών.

 

Ακόμη κι αν καταφέρναμε να βρούμε μία νέα εξωγήινη πατρίδα στο γαλαξία, δεν θα αρκούσε απλά να ανέβουμε στο διαστημόπλοιο και να πετάξουμε προς τα εκεί. Κι αυτό διότι ο άνθρωπος έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον πλανήτη γη. Το διάστημα και οι άλλοι πλανήτες αντίθετα, δεν αποτελούν φυσικό περιβάλλον για τον άνθρωπο, αλλά μάλλον εχθρικό. Υπάρχει πιθανότητα όμως να μπορούμε να προσαρμοστούμε στις αντίξοες συνθήκες του διαστήματος;

 

Συνέχεια στην πηγή…

Το Jeep του μέλλοντος

Μετάβαση στην πηγή.


Ανεξάρτητος σχεδιαστής οραματίζεται και μας παρουσιάζει πως μπορεί να είναι το μελλοντικό εκτός δρόμου όχημα της Jeep που θα κυκλοφορήσει το 2035.

 

Δύσκολο να προβλέψει κάποιος πως θα είναι το σκηνικό στον τομέα της αυτοκίνησης σε 20 χρόνια από σήμερα. Ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nak Joong επιχειρεί μια πρώτη προσέγγιση για το πως θα είναι το εκτός δρόμου όχημα της Jeep που θα μπορούσαμε να δούμε στους δρόμους το 2035.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, τα ψηφιακά σχέδια μας δείχνουν ένα εντυπωσιακό αμάξωμα με μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος & πολλές γυάλινες επιφάνειες. Επίσης, στο εμπρόσθιο μέρος το όχημα διατηρεί την χαρακτηριστική νέα μάσκα της εταιρείας ενώ θετικά σχόλια αποσπούν και τα LED φωτιστικά.

 

Παρόλο που δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τύχη των ψηφιακών σχεδίων του συγκεκριμένου ανεξάρτητου σχεδιαστή, σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Jeep.

Οχτώ τρόποι να συνδυάσετε το ρύζι σας και να το… απογειώσετε

Σύνδεση στην πηγή....

 

Συνδυάστε το με λαχανικά  Το ρύζι σας μπορεί να γίνει πολύ νόστιμο –και υγιεινό- αν του προσθέσετε  λαχανικά  ως τόπινγκ, αλλά εκτός αυτής της κλασικής ιδέας, μπορείτε να τα μαγειρέψετε όλα μαζί. Αν μαγειρεύετε ρύζι στο φούρνο, δοκιμάστε να του προσθέσετε ψιλοκομμένη πιπεριά, καρότα, μελιτζάνα ή ό,τι άλλο λαχανικό σας αρέσει και βρίσκεται στην εποχή του. Προς το τέλος του μαγειρέματος, μπορείτε να του προσθέσετε  πιο τρυφερά φυλλώδη λαχανικά  , όπως σπανάκι ή κατεψυγμένα μείγματα με καρότο, αρακά, καλαμπόκι κ.ά.

 

Συνέχεια στο άρθρο, εδώ……

 

 

© MichaelidesPost.Com®