Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Σε πονάει το στομάχι; Αυτές είναι οι 5 τροφές που πρέπει πάντα να έχεις στο σπίτι

Το άρθρο στην πηγή...

 

Και θα σε βοηθήσουν κάθε φορά που δεν αισθάνεσαι καλά

 

Δεν υπάρχει πάντα ένας συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο μπορεί να έχουμε πόνο στο στομάχι, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς - είναι επώδυνο και αρκετά ενοχλητικό. Λίγα πράγματα μπορούν να χαλάσουν την ημέρα σου και αυτό είναι ένας ξαφνικός στομαχόπονος. Ξέρεις όμως ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει πάντα να έχεις στο σπίτι σου γι' αυτές τις περιπτώσεις; Τα περισσότερα βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά παρακάτω για να τα «ανακαλύψεις».

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Αλλαγή σκηνικού με… βροχή deal!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η εποχή της απαξίωσης της ελληνικής οικονομίας τελειώνει: αυτό το μήνυμα στέλνει η ολοκλήρωση μέσα σε λίγες ώρες της διαδικασίας διάθεσης της συμμετοχής της Eurobank στην εταιρεία διαχείρισης εμπορικών ακινήτων Grivallia, με ικανοποιητικό τίμημα, μόλις λίγες ημέρες μετά την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής σε διεθνή κοινοπραξία, επίσης με υψηλό τίμημα.

 

Το deal, που ανακοινώθηκε από την τράπεζα λίγο πριν το άνοιγμα του ΧΑ, έχει δύο πτυχές ευρύτερη σημασία για τη ροή επενδύσεων στην Ελλάδα, μετά και τον περιορισμό των πολιτικών κινδύνων, χάρη στην απόφαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου:

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η έξοδος στις αγορές και ο ρόλος των ομολόγων του PSI

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ένα πλάνο επιστροφής του Ελληνικού Δημοσίου στις αγορές, το οποίο δεν θα στηρίζεται απλά στο timing της εξόδου, αλλά κυρίως στο πώς θα "ισορροπήσει" τα ζητούμενα των επενδυτών επιτυγχάνοντας να προσελκύσει αυτούς της κατηγορίας του real money, καλείται να σχεδιάσει η κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό, αν και όλο το μελάνι έχει χυθεί στο πότε η χώρα θα ξαναβγεί στις αγορές με νέες εκδόσεις ομολόγων, το μείζον είναι πώς θα διασφαλιστεί η συνέχεια της πρόσβασης στις αγορές ώστε να μην καταλήξουμε να μιλάμε για μία… ηρωική έξοδο. Και για το λόγο αυτό, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπει στο "κάδρο" του σχεδιασμού και το "νοικοκύρεμα" των υφιστάμενων ομολογιακών εκδόσεων του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κρατήσεις διακοπών μέσω internet

Το άρθρο στην πηγή...

 

Δώδεκα συμβουλές για να αποφύγουν οι καταναλωτές, τις δυσάρεστες εκπλήξεις, όταν προβαίνουν σε ηλεκτρονικές κρατήσεις για τις διακοπές τους.

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και αρκετοί καταναλωτές αναζητούν ευκαιρίες και προσφορές της τελευταίας στιγμής για τις διακοπές τους ή για ολιγοήμερες αποδράσεις εντός ή εκτός Ελλάδος. Ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι καταναλωτές «κλείνουν» τις διακοπές τους ηλεκτρονικά, ωστόσο, μια φαινομενικά πολύ συμφέρουσα προσφορά, δεν αποδεικνύεται πάντα καλή αγορά. Οι κίνδυνοι κρύβονται άλλοτε στα ψιλά γράμματα και άλλοτε σε ασαφείς ή παραπλανητικούς όρους.

 

Συνέχεια στην πηγή του άρθρου…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Fiat 500 Anniversario: 60 χρόνια μετά

Το άρθρο μας στην πηγή...

 

Θέλοντας να τιμήσει τα 60 χρόνια από τη γέννηση του 500, η Fiat παρουσίασε τη νέα έκδοση «Anniversario», η οποία συνδυάζει επιτυχημένα το ρετρό με το μοντέρνο στην εμφάνισή της.

 

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

 

Το νέο Fiat 500 Anniversario ξεχωρίζει στο αμάξωμά του με τις περισσότερες χρωμιωμένες λεπτομέρειες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τη μάσκα, το καπό, τα καπάκια των καθρεπτών, το πορτ-μπαγκάζ και τον πίσω προφυλακτήρα.

 

Παράλληλα, διαθέτει ρετρό σχεδίασης ζάντες 16 ιντσών με το παλαιότερο λογότυπο της Fiat στο κέντρο τους, ενώ στην παλέτα των χρωμάτων του υπάρχουν και δύο αποκλειστικά για αυτή την έκδοση, νέες αποχρώσεις (Sicilia Πορτοκαλί και Riviera Πράσινο).

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Ενας γάμος, σαν παραμύθι...

Μετάβαση στην πηγή...

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.

 

Ο γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

 

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Γιατί είναι «αργές» οι συνδέσεις στο διαδίκτυο

Μετάβαση στην πηγή...

 

Ποσοστό ονομαστικής ταχύτητας στο διαδίκτυο, κατά μέσο όρο, ίσο με 39,26% στη ροή καθόδου και 62,60% στη ροή ανόδου καταδεικνύεται από τα στοιχεία της ετήσιας Έκθεσης Ανοικτού Διαδικτύου 2016-2017 της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Σώμα Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120 σχετικά με την πρόσβαση στο ανοικτό διαδίκτυο.

 

Όπως επισημαίνεται από την Επιτροπή, το πολύ χαμηλό ποσοστό της ονομαστικής ταχύτητας που επιτυγχάνεται στα σταθερά δίκτυα δημιουργεί εικόνα ασυνέπειας μεταξύ της διαφημιζόμενης και της πραγματικής ταχύτητας. Αποδίδεται τόσο στη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία xDSL (ADSL, VDSL), στην οποία υπάρχουν σημαντικές απώλειες με την απόσταση του χρήστη από το Αστικό Κέντρο ή άλλο σημείο συγκέντρωσης, αλλά και στο γεγονός ότι οι τρέχουσες ονομαστικές ταχύτητες αντιστοιχούν σε μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες στο επίπεδο σύνδεσης δεδομένων και δεν λαμβάνουν υπ' όψιν παράγοντες όπως το μήκος της γραμμής και τη συμφόρηση του δικτύου.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®