Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Πέντε καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την καρδιά

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ξέρετε ότι πρέπει να κρατάτε το βάρος σας μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια και να ελέγχετε τακτικά τη χοληστερόλη σας για να αποφύγετε καρδιακά προβλήματα, σας πέρασε όμως ποτέ από το μυαλό ότι μία ακόμη στρατηγική για καλή καρδιακή υγεία είναι το βούρτσισμα των δοντιών;

 

Μερικές απλές καθημερινές συνήθειες που σε πρώτη ανάγνωση μοιάζουν «αθώες» μπορεί να επιβαρύνουν την καρδιά και εν τέλει να συμβάλουν σε δυσάρεστα επεισόδια όπως ένα έμφραγμα.

 

Δείτε πέντε παραδείγματα καθημερινών δραστηριοτήτων που δρουν επιβαρυντικά για την καρδιά και τι πρέπει να κάνετε για να «διορθώσετε» τις δυσάρεστες συνέπειές τους.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τι ψάχνουν Gazprom, Rosneft, Sintez

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι ελληνορωσικές σχέσεις στον τομέα της ενέργειας έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από μεγάλες διακυμάνσεις και συνήθως οι μεγάλες επενδυτικές προσδοκίες, που κατά καιρούς καλλιεργήθηκαν, στην πορεία ως επί το πλείστον διαψεύστηκαν. Όπως συνέβη, για παράδειγμα, το 2013, όταν ρωσικές ενεργειακές εταιρείες εμφανίστηκαν να διεκδικούν τη ΔΕΠΑ και άλλα ενεργειακά assets, χωρίς ωστόσο το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε πράξεις. Ή το 2015, όταν ο τότε υπουργός Ενέργειας, Π. Λαφαζάνης, φερόταν να διαπραγματεύεται προκαταβολή 5 δισ. δολ. για τον αγωγό αερίου Turkish Stream.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®