Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Πισωκίνητα τα μελλοντικά RS της Audi;

Σύνδεση Στην πηγή...

 

Η Audi θέλει στο άμεσο μέλλον να στοχεύσει απευθείας στις γρήγορες εκδόσεις των BMW και Mercedes-Benz, θυσιάζοντας την τετρακίνηση quattro υπέρ της πίσω κίνησης για τα πιο εστιασμένα σπορ αυτοκίνητα της, όπως είναι η σειρά RS. Αυτό κι αν θα πει είδηση…

 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

 

Το αφεντικό τhw Audi Sport έχει υποδείξει τη δυνατότητα μελλοντικών μοντέλων με κίνηση στους πίσω τροχούς που έχουν σχεδιαστεί για τα πιο εστιασμένα μοντέλα όπως οι BMW M και Mercedes-AMG. Από τη στιγμή που «αναβαπτίζεται» από Quattro GmbH σε Audi Sport, ο Διευθύνων Σύμβουλος Stephan Winklemann εξετάζει πού θα μπορούσε να πάει η εταιρεία στο μέλλον.

 

Περισσότερα στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

BMW X3 xDrive20d M Sport Limited Edition: Απεριόριστη δράση, περιορισμένη έκδοση

Σύνδεση με την πηγή...

 

Το 2003, η BMWίδρυσε τη νέα μεσαία κατηγορία Sports Activity Vehicle (SAV) με το λανσάρισμα της BMW X3. H BMW X3 αποτελεί πρότυπο σπορ συμπεριφοράς, πολυτέλειας εσωτερικού, αντοχής και ευελιξίας συνδυάζοντας χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων.

 

Τώρα με την έκδοση M Sport Limited Edition, η BMW X3 ενισχύει τον μοναδικό χαρακτήρα της και προσδίδει εντυπωσιακή αθλητική εμφάνιση.

 

Περισσότερα στην πηγή…..

 

© MichaelidesPost.Com®

 

To νέο BMW i8 Roadster αποκαλύπτεται

Σύνδεση με την πηγή...

 

Το ανοιχτό ηλεκτρικό όνειρο της BMW, το i8 Roadster είναι σχεδόν έτοιμο, με την εταιρία να διαρρέει εσκεμμένα video που μας αποκαλύπτει το νέο ανοιχτό βαυαρικό πόθο, που θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη χρονιά, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες.

 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

 

Το πρώτο teaser video του i8 Roadster, μας βάζει στην πρίζα κυριολεκτικά και μεταφορικά αφού έχουμε διαβάσει και γράψει τόσα πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο εδώ και αρκετούς μήνες. Πρόκειται για το πρώτο υβριδικό hypercar το οποίο θα εμφανιστεί ισχυρότερο σε σχέση με ότι γνωρίζαμε για το i8 μέχρι τώρα, σκαρφαλώνοντας πλέον στους 420 ίππους.

 

Περισσότερα στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Δωρεάν εφαρμογή για "γυμναστική" εγκεφάλου!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η ελληνική μη κερδοσκοπική εταιρεία SciFy ανέπτυξε τη νέα δωρεάν εφαρμογή DiAnoia (Δι'Ανοια), η οποία απευθύνεται σε φροντιστές ατόμων με άνοια, καθώς και σε επαγγελματίες υγείας, παρέχοντας πληθώρα γνώσεων και απλές τεχνικές μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων.

 

Παράλληλα, η εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη για φορητές συσκευές Android (smarphones και tablets), είναι χρήσιμη για την εξάσκηση των νοητικών δεξιοτήτων των ανθρώπων που έχουν είτε ήπια γνωστική διαταραχή με σημαντικά ελλείμματα, είτε αρχόμενη άνοια. Η εφαρμογή επιτρέπει στους συγγενείς και στους λοιπούς φροντιστές των ατόμων με άνοια να μάθουν και να εφαρμόσουν απλές μη φαρμακευτικές τεχνικές στα άτομα που φροντίζουν είτε κατ' οίκον είτε σε δομές μη εξειδικευμένες στην άνοια, όπως τα ΚΑΠΗ.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Εντοπίστηκε το πρώτο θύμα της κυβερνοεπίθεσης στην Ουκρανία

Το άρθρο στην πηγή...

 

Το σημείο από όπου ξεκίνησε η παγκόσμια καμπάνια εξάπλωσης των πρόσφατων κυβερνοεπιθέσεων εντόπισαν πρόσφατα ερευνητές της εταιρείας κυβερνοασφάλειας ESET, ανακαλύπτοντας τον «Patient Zero», δηλαδή τον πρώτο ηλεκτρονικό υπολογιστή που προσβλήθηκε από το κακόβουλο λογισμικό.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, η επίθεση φαίνεται ότι ξεκίνησε από την Ουκρανία. Οι κυβερνοεγκληματίες είχαν καταφέρει να παραβιάσουν ένα πολύ δημοφιλές λογισμικό για λογιστική χρήση, το M.E.Doc, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στη χώρα αυτή ακόμα και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Facebook: Βρίσκει και τα WiFi hotspots

Μετάβαση στην πηγή του άρθρου.

 

Το Facebook τα τελευταια χρονια πειραματιζεται με νεες εφαρμογες εντος της πλατφορμας. Μια απο αυτες εντοπίζει τα διαθέσιμα public Wi-Fi networks που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το χρήστη και τον ειδοποιει.

 

Αυτη η νεα εφαρμογη βρισκεται πλεον σε εφαρμογη και για τους χρήστες του Facebook από κινητό με λειτουργικό Android και iOS. Ο τροπος για να εμφανιστει ειναι η επιλογη του "More" και πάτημα στο "Find Wi-Fi".

 

Για την εμφάνιση του σημειου, πρέπει να έχει προστεθεί στις υπηρεσίες της επιχείρησης που το προσφέρει.

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον «θεμελιωτή της ιδιωτικής τηλεόρασης» Μίνωα Κυριακού

Διαβάζω στην πηγή του άρθρου...

 

Την ιδιαίτερη συμβολή του Μίνωα Κυριακού στην ενημέρωση και την πολυφωνία, αλλά και την αγάπη του για την χώρα, εξυμνούν στα αποχαιρετιστήρια μηνύματά τους προς τον ιδρυτή του Ant1 που έφυγε από την ζωή την Κυριακή σε ηλικία 75 ετών, οι πολιτικοί αρχηγοί.

 

Συνέχεια… με σύνδεση στην πηγή…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Οχτώ τρόποι να χάσετε κιλά χωρίς δίαιτα

Σύνδεση στην πηγή του άρθρου...

 

Τώρα που οι διακοπές πλησιάζουν και το άγχος για μια όμορφη σιλουέτα στην παραλία μεγαλώνει, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να χάσετε λίγα κιλά, χωρίς να κοπιάσετε με αυστηρές δίαιτες, όπως συμβουλεύει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Μαρία Ρίτσου.

 Έχετε προσπαθήσει πολλές φορές να κάνετε δίαιτα, αλλά δυσκολεύεστε να επιβληθείτε στον εαυτό σας; Ή μήπως χάνετε κάποια κιλά στην αρχή μιας δίαιτας και έπειτα τα παίρνετε πίσω και με το παραπάνω;Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, παρακάτω θα βρείτε μερικά  απλά tips  που μου θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το βάρος σας και να βελτιώσετε την υγεία σας, χωρίς να χρειαστεί να στερηθείτε και να κάνετε ιδιαίτερες αλλαγές στη ζωή σας.

 

  Πίνετε πολύ νερό.  Το  νερό  θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις  καύσεις  σε σημαντικό βαθμό.

 

  Πάρτε αντικολλητικά σκεύη  . Θα σας βοηθήσουν να μαγειρεύετε με ελάχιστη ή και  καθόλου προσθήκη λίπους  , πράγμα που θα σας βοηθήσει πολύ να μειώσετε τις συνολικές προσλαμβανόμενες θερμίδες.

 

Συνέχεια του άρθρου στην πηγή…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Οι καλύτερες παραλίες της Πελοποννήσου για οικογένειες

Σύνδεση με την πηγή...

 

 

Η Πελοπόννησος είναι ένας κατ' εξοχήν καλοκαιρινός προορισμός για οικογένειες και όχι άδικα, αφού είναι πανέμορφη, σχετικά οικονομική και έχει όλες τις ανέσεις. Αν κι εσείς την προτιμάτε και σκοπεύετε να την επισκεφθείτε, δείτε ποιες παραλίες της είναι ιδανικές για οικογενειακές βουτιές και για ατελείωτο παιχνίδι στην άμμο. Η επιλογή τους έγινε καθαρά μ' αυτά τα κριτήρια, γι' αυτό δείξτε κατανόηση, αν δεν βρείτε κάποιες από τις πιο ξακουστές παραλίες της.

 

Συνέχεια του άρθρου εδώ...

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πώς να φτιάξετε τα πιο αφράτα γεμιστά μπιφτέκια με τυρί

Σύνδεση με την πηγή της συνταγής...

 

Είναι ζουμερά, πεντανόστιμα και δύσκολα τους αντιστέκεται κανείς- τα πιτσιρίκια μάλιστα τα λατρεύουν. Δείτε πώς θα φτιάξετε τα πιο αφράτα μπιφτέκια με τυρί και λιαστή ντομάτα που θα σας θυμίσουν τη μαγειρική της γιαγιάς σας.

 

Εκτός αυτού, θα μάθετε κι ένα μικρό μυστικό για να τα κάνετε (ακόμα) πιο νόστιμα.

 

Υλικά και εκτέλεση, στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τι προτείνει ο Στουρνάρας στον Τσακαλώτο - Τα τρία σενάρια για χρέος και πλεόνασμα

Το άρθρο στην πηγή...

 

Περιθώρια διεκδικήσεων για τη βελτίωση των αποφάσεων του Eurogroup της 15ης Ιουνίου για το ελληνικό χρέος βλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με την έκθεσή της για τη Νομισματική Πολιτική 2016-2017 που δόθηκε στη δημοσιότητα. Οι αναλυτές της Κεντρικής Τράπεζας θεωρούν πως με συγκριμένες παρεμβάσεις -που δεν οδηγούν σε απώλειες τους Ευρωπαίους φορολογουμένους- και τα πρωτογενή πλεονάσματα θα μπορούσαν να μειωθούν ήδη από το 2021 και οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας να παραμείνουν σε βιώσιμα επίπεδα.

 

Η περιγραφή των λύσεων της Τράπεζας της Ελλάδος δίνει την εντύπωση πως οι αποφάσεις της Ευρωομάδας για το χρέος ήταν ημιτελείς και όχι πλήρως επεξεργασμένες. Κατά τους συντάκτες της έκθεσης περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης, εντός του συμφωνημένου μεσοπρόθεσμου πλαισίου, θα μπορούσαν να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του χρέους με βάση «ρεαλιστικότερους» στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι για μια ακόμη χρονιά

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι για μια ακόμη χρονιά γεγονός που καταδεικνύει το εμφανές χάσμα και τις ανισότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Wealth -X, πολίτες του κόσμου που στην κατοχή τους είχαν πάνω από 30 εκ. δολ, είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 3,6%. Ο συνολικός τους πλούτος αυξήθηκε κατά 1,5% στα $27 τρισ. Oι ΗΠΑ είναι πρώτες στη λίστα με τις 30 χώρες με τους περισσότερους κατοίκους με περιουσία άνω των $30 εκατ. και ακολουθεί δεύτερη η Ιαπωνία.

 

Ο συνολικός τους πλούτος αυξήθηκε κατά 1,5% στα $27 τρισ. Oι ΗΠΑ είναι πρώτες στη λίστα με τις 30 χώρες με τους περισσότερους κατοίκους με περιουσία άνω των $30 εκατ. και ακολουθεί δεύτερη η Ιαπωνία.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®