Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Renault Megane RS

Σύνδεση στην πηγή...

 

H Renault παρουσιάζει την πρώτη επίσημη teaser εικόνα της νέας γενιάς του Μegane RS και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

 

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

 

Η γαλλική φίρμα «γιόρτασε» το 1 εκατομμύριο likes στη σελίδα της στο facebook και έκανε δώρο στους λάτρεις της την πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Megane RS. Aν και μπορούμε να διακρίνουμε ελάχιστα πράγματα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης, η οποία δείχνει σκεπασμένο το hot γαλλικό μικρομεσαίο, φαίνεται ότι η τελική μορφή παραγωγής θα περιλαμβάνει τα ίδια LED φωτιστικά σώματα με τις απλές εκδόσεις, αλλά και ένα πιο μυώδη προφυλακτήρα.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Λαζάνια φούρνου: Λίγες θερμίδες, μεγάλη απόλαυση!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Λαζάνια φούρνου: Μια συνταγή νόστιμη, χαμηλή σε θερμίδες, εύκολη και αρεστή σε μικρούς και μεγάλους!

Αυτή η συνταγή δεν έχει κιμά, όπως συνήθως, και αποτελεί μία 'ελαφρια' εναλλακτική , μόνο με τυρί, σάλτσα και μυρωδικά! Αν επιλέξετε και τυρί χαμηλών λιπαρών, η συνταγή σας θα είναι ακόμη πιο light!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

5 συμβουλές για να έχετε το «τέλειο» Wi-Fi στο σπίτι

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το Wi-Fi είναι φοβερό, όταν λειτουργεί, γιατί όταν αυτό δε συμβαίνει, η απογοήτευση είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα και αυτό σημαίνει αργή ροή του βίντεο buffering, ή διακοπές του ήχου και αργές λήψεις.

Επειδή όμως αυτό δεν είναι λύση, η devolo μας προσφέρει τα καλύτερα tips για τη βελτίωση του Wi-Fi σας.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Δυσλιπιδαιμία: Μύθοι & αλήθειες

Σύνδεση στην πηγή...


Σιωπηλός εχθρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δυσλιπιδαιμία, μια από τις σύγχρονες επιδημίες που κοστίζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Για την πάθηση, η οποία «ύπουλα» φράζει τις αρτηρίες και θέτει τον ασθενή σε υψηλό κίνδυνο καρδιακής προσβολής, διεξάγεται μεγάλος αριθμός μελετών, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πρόληψη και αντιμετώπισή της, με απώτερο στόχο τον επαρκέστερο έλεγχό της.

 

Συνέχεια στην πηγή…