Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Νηστίσιμη συνταγή: Πατατοκεφτέδες

Όλη  η συνταγή, αλλά και η εκτέλεση....

 

Και σε ποιον δεν αρέσουν οι πατατοκεφτέδες. Δείτε και σημειώστε τη συνταγή που θα καταφέρετε να φτιάξετε τους πιο νόστιμους πατατοκεφτέδες. Ιδανική για όσους νηστεύουν.

 

Συνέχεια στην πηγή....

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Κουτάβια που θες να τα βάλεις στην αγκαλιά σου για ύπνο

Μετάβαση στην πηγή του άρθρου.

 

Απολαύστε Φίλες και Φίλοι τα ζωάκια συντροφιάς, στην πηγή του άρθρου.

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πόσο σημαντικός είναι ο οδοντιατρικός έλεγχος στα ζώα συντροφιάς;

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ο οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιείται από τον κτηνίατρο με σκοπό να καθορίσει τη συνολική κατάσταση των δοντιών του σκύλου και της γάτας.

Τα συνηθέστερα προβλήματα προκαλούνται λόγω περιοδοντικής νόσου, καταγμάτων δοντιών και προβλημάτων σύγκλεισης των οδοντικών φραγμών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαλακών μορίων της περιοχής ή και προβλήματα δυσφαγίας.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Την απιστία δεν τη... συγχωρεί γι' αυτό ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου

Συνέχεια στην πηγή...

 

Δεν της έκανε και λίγα!

 

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να χαρακτηριζόμαστε για τη μεγαλοψυχία μας αλλά δυστυχώς την απιστία δεν τη συγχωρούμε και πολύ εύκολα. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και μη ανατρέψιμα όταν είσαι σταρ του Hollywood και ξαφνικά βλέπεις φωτογραφίες του συζύγου σου με αιθέρια ύπαρξη. Αυτό είναι βαρύ, πολύ βαρύ και ασυγχώρητο.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

© MichaelidesPost.Com®

 

10 tips για να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι σου

Σύνδεση στην πηγή...

 

Επιτέλους Άνοιξη. Παράθυρα ανοιχτά, κουρτίνες που ανεμίζουν από το φρέσκο αέρα, πολύχρωμα λουλούδια στα βάζα και ανθισμένες νερατζιές στους δρόμους της Αθήνας που κάνουν τις βόλτες μας ένα τσικ πιο όμορφες. Η εποχή που πετάμε από πάνω μας ό,τι μας βαραίνει και ρουφάμε ήλιο και θετική ενέργεια είναι εδώ και ο ιδανικός τρόπος να την υποδεχτείς είναι να κάνεις μικρές αλλαγές στο σπίτι- έτσι για να πεις bye- bye στον μουντό χειμώνα και τις κουβέρτες που είχαν μόνιμη θέση στον καναπέ.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η Δανία απαλλάχθηκε από «ξένο» χρέος μετά από 183 χρόνια

Όλο το άρθρο στην πηγή....

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Danmarks Nationalbank, η Δανία έλαβε το πρώτο δάνειο σε ξένο νόμισμα το 1757, αντλώντας χρήματα από το Αμβούργο και το Άμστερνταμ, και από το 1834 δεν κατόρθωσε ποτέ να αποπληρώσει το ξένο χρέος της.

Η τελευταία φορά που η Δανία ήταν κοντά στην εξόφληση του χρέους σε ξένο νόμισμα ήταν το 1894, όταν οι οφειλές υπολογίζεται ότι ανέρχονταν σε περίπου 1% του ΑΕΠ.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως η Δανία δεν έχει ακόμα χρέη, καθώς δανείζεται τακτικά από τις αγορές. Περίπου το 40% του δημόσιου χρέους βρίσκεται στα χέρια ξένων.

 

Περισσότερα στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Δείτε πως κλέβουν τον κωδικό του e-banking σας

Σύνδεση στην πηγή...

 

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για απόπειρα απάτης με υπολογιστή κατά συρροή.

H διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες πολιτών για απατηλά - παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάμβαναν, με τα οποία γινόταν προσπάθεια αλίευσης προσωπικών δεδομένων, οικονομικής φύσεως, μέσω απατηλών ιστοσελίδων.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®