Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ελληνικά fast food σερβίρουν... τον πλανήτη

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μπορεί η κρίση να 'πάγωσε' τα σχέδια πολλών ελληνικών επιχειρήσεων για άνοιγμα ή περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι όμιλοι οι οποίοι φρόντισαν να... 'πατήσουν πόδι' σε ξένες αγορές, και μάλιστα όχι τις πλέον... συνηθισμένες.

Ειδικότερα στον τομέα της γρήγορης εστίασης και του καφέ, δημοφιλείς στην Ελλάδα μπράντες επέλεξαν να ανοίξουν καταστήματα από τις αραβικές χώρες, την Αυστραλία, τη Ρωσία και τη Σουηδία μέχρι τις... Μπαχάμες και τον Ινδικό Ωκεανό, χωρίς βέβαια να βάζουν σε δεύτερη μοίρα παραδοσιακά ισχυρές αγορές όπως είναι π.χ. αυτές των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Βρετανίας, καθώς θεωρούν ότι το ελληνικό επιχειρείν (και κυρίως τα προϊόντα μας) έχει πολύ καλή... φήμη στο εξωτερικό.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Bill Gates: Αυτά τα επαγγέλματα θα επέλεγε, αν ξεκινούσε σήμερα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Εκτός από ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, ο Bill Gates είναι και ο διασημότερος... μη απόφοιτος του Harvard, αφού το 1975 παράτησε το κορυφαίο πανεπιστήμιο για να ακολουθήσει το χόμπι του, τους υπολογιστές, που τότε μόλις άρχιζαν να αλλάζουν τον κόσμο. Έτσι, ίδρυσε τη Microsoft. Σήμερα ωστόσο, δεν θα παρατούσε τις σπουδές του για να εργαστεί στον κλάδο των υπολογιστών.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ιδού το 2017 Toyota Yaris

Σύνδεση στην πηγή...

 

H Toyota μόλις παρουσίασε το ανανεωμένο Yaris η επίσημη παρουσίαση του οποίου θα γίνει στο Σαλόνι της Γενεύης σε λίγες μέρες.

KEIMENO: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ, ΦΩΤΟ: TOYOTA

Βασισμένο στο υπάρχον, τρίτης γενιάς Yaris, το μοντέλο του 2017 διαθέτει 900 καινούρια 'σημεία' με στόχο τόσο τη βελτίωση του σχεδιασμού και τις δυναμικές επιδόσεις όσο και την ασφάλεια.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®