Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

11 σοβαρότατοι λόγοι για να "βγείτε από την πρίζα"

Όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Το ίντερνετ έχει γίνει ανάγκη, είτε για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας είτε για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας. Ωστόσο, όπως είναι πλέον γνωστό στους περισσότερους, η υπερβολική χρήση της τεχνολογίας επιβαρύνει την σωματική και την ψυχική μας υγεία. Ας δούμε μερικούς από τους σοβαρότερους λόγους που θα έπρεπε να απέχουμε από καιρό σε καιρό.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ο ΟΣΕ μας (ξανα)πηγαίνει Βαλκάνια

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει την επανέναρξη των διεθνών σιδηροδρομικών δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη προς Βελιγράδι μέσω Σκοπίων και την καθιέρωση για τη θερινή περίοδο 2017 της υπηρεσίας προς Βουκουρέστι μέσω Σόφιας.

 

Τα διεθνή επιβατικά δρομολόγια θα ξεκινούν για τα Σκόπια και το Βελιγράδι καθημερινά από 2 Ιουνίου, ενώ τα δρομολόγια για τη Σόφια και το Βουκουρέστι θα γίνονται μόνο κάθε Κυριακή, από 4 Ιουνίου.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Διαβήτης τύπου 2 & φρούτα: Πότε αυξάνεται ο κίνδυνος

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 συχνά αποφεύγουν τα φρούτα λόγω της περιεκτικότητάς τους σε σάκχαρα.

 

Μελέτες έχουν δείξει ωστόσο, ότι ο περιορισμός των φρούτων δεν παρέχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος στους διαβητικούς.

 

Αντίθετα, δεδομένων των πολλών οφελών που παρέχουν, συστήνεται στους πάσχοντες να μην περιορίζουν την κατανάλωση φρούτων.

 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος κατανάλωσης των φρούτων.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα

Ο Καιρός στην πηγή του άρθρου.

 

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

 

  Μακεδονία, Θράκη 

 

Καιρός: Αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τοπικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία καθώς και τη Θράκη δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

 

'Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

 

Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

  Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Mπλοκάρισμα διαφημίσεων στον browser Google Chrome από το 2018

Το άρθρο στην πηγή...

 

Αρχής γενομένης από το 2018, o Chrome browser θα θέτει περιορισμούς στο διαφημιστικό περιεχόμενο που προβάλλει.

 

Από το 2016, η Google είναι μέλος του Coalition for Better Ads, μαζί με το Facebook, την Procter & Gamble, τη Unilever, την Washington Post και άλλους, με σκοπό τη δημιουργία καλύτερων διαφημίσεων που να ενοχλούν λίγοτερο το browsing στο Διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Ad Blocker που θα λειτουργεί από το 2018 και μετά στον Google Chrome θα μπλοκάρει ακόμα και τις διαφημίσεις της Google, οι οποίες δεν ακολουθούν τις αρχές του Better Ads.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ποιοι αγοράζουν και ποιοι πουλάνε στη Μύκονο

Το άρθρο στην πηγή...

 

Σε οργασμό βρίσκεται το real estate της Μυκόνου λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν στο Nησί των Aνέμων. Σε μια χρονική περίοδο βαθιάς και παρατεταμένης κρίσης για τον κτηματομεσιτικό χώρο στην Ελλάδα, ο συγκεκριμένος ξερόβραχος του Αιγαίου αποτιμά σχεδόν κάθε σπιθαμή της γης του σε χρυσάφι.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες οι μεσίτες, σύμφωνα με όσα ακούγονται, δεν προλαβαίνουν να δείχνουν σπίτια σε ενδιαφερόμενους κροίσους, ενώ συζητιούνται έντονα και τα πρώτα deals που έγιναν γνωστά. Η βίλα του Γιώργου Κορωνιά κατέληξε στα χέρια του Αιγύπτιου Ναγκίμπ Σαουίρις, ο οποίος «χτύπησε» αγοράζοντας άλλη μία εντυπωσιακή κατοικία σε ένα νησί που λατρεύει εδώ και χρόνια. Το ζεύγος Ταουφίκ και Χάλα Χούρι έκλεισε προ ημερών το deal για την αγορά της εξοχικής κατοικίας του Βασίλη και της Σοφίας Μπιθαρά στον Αγιο Λάζαρο, μια εξαιρετικής αισθητικής βίλα, με το τελικό τίμημα να προσεγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, αυτό που περιμένουν όλοι είναι να δουν ποιος θα δώσει τα περίπου 12 εκατ. ευρώ για μία από τις ακριβότερες και πιο εντυπωσιακές κατοικίες της Μυκόνου. Πρόκειται για το περίφημο Château του κ. Μαρίνου Παράβαλου, με την εκπληκτική θέα, τα δεκάδες δωμάτια και τη συγκλονιστική αιγαιοπελαγίτικη διακόσμηση, που βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ Paradise και Super Paradise. Παράλληλα και με μια σεζόν για την οποία όλα μέχρι στιγμής συνηγορούν στο ότι θα είναι εξαιρετική -τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι επιχειρηματίες- οι βίλες προς ενοικίαση είναι σχεδόν όλες κλεισμένες από επώνυμους πελάτες που δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν από 3.500 έως και 100.000 ευρώ την εβδομάδα!

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®