Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κρητικιά αναδείχτηκε Μις Υφήλιος σε διαγωνισμό στην Αμερική!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η 24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017! Ένα όνειρο ζωής για την 24χρονη Ηρακλειώτισσα έγινε πραγματικότητα.

Τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή την κατέτασσαν στις πρώτες θέσεις και επαληθεύτηκαν καθώς βγήκε πρώτη!

Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, πήρε και τον τίτλο Miss Beaty Fore Crete 2017.

 

Συνέχεια εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Άσκηση σε φυσικό περιβάλλον ή γυμναστήριο;

Σύνδεση στην πηγή....

 

Η σωματική δραστηριότητα, η άσκηση δηλαδή, σε φυσικό περιβάλλον επιδρά καλύτερα σε σύγκριση με την άσκηση σε κλειστούς χώρους. Γιατί; Καταρχή , ο διασκελισμός είναι διαφορετικός όταν κάποιος κάνει τζόγκινγκ στον δρόμο και οι δρομείς κάμπτουν περισσότερο τους αστραγάλους τους όταν τρέχουν σε ανώμαλο δρόμο.

 

Επιπλέον έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να τρέξουν σε κατηφόρες, γυμνάζοντας διαφορετικούς μυς απ' ό,τι όταν τρέχουν σε επίπεδο έδαφος ή στην ανηφόρα όπως συνήθως είναι οι δυνατότητες που έχουν στους κυλιόμενους διαδρόμους.

 

Συνέχεια στην πηγή….

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Κάννες: Βραβείο σεναρίου για Λάνθιμο - Φιλίππου!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τρίτη βράβευση στην καριέρα του Γιώργου Λάνθιμου στις Κάννες σε μια βραδιά που οι ταινίες οι οποίες ακούστηκαν περισσότερο, μοιράστηκαν τελικά τα μεγάλα βραβεία. Επετειακό βραβείο στην σταρ του φετινού φεστιβάλ, Νικόλ Κίντμαν.

 

Η Μόνικα Μπελούτσι βρήκε στη σκηνή και παρουσίασε την κριτική επιτροπή που κάθησε αριστερά της και η οποία μοίρασε μέσα σε λίγα λεπτά τα φετινά βραβεία του 70ου επετειακού φεστιβάλ των Καννών, δίνοντάς τα στις ταινίες που τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν περισσότερο. Σε αντίθεση με τις περσινές ασυνάρτητες επιλογές, η επιτροπή φέτος φάνηκε να συμφωνεί με τα όσα έγραφε ο τύπος τις προηγούμενες ημέρες και αυτό που έμοιαζε περισσότερο ενδιαφέρον ήταν το πως ακριβώς θα μοιράζονταν τα βραβεία ανάμεσα στα ξεκάθαρα φετινά φαβορί.

 

Συνέχεια στην πηγή….

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μια φανταστική σαλάτα με καρπούζι, ντομάτα και τυρί Burrata

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τα υλικά αυτής της σαλάτας είναι τόσο ωραία και νόστιμα που αρκεί να τα κόψετε και να τα ανακατέψετε και οι γεύσεις θα αναδυθούν.

 

Δροσιστικό, λίγο γλυκό, φρέσκο, φρουτένιο, αλμυρό! Αυτό το πιάτο τα έχει όλα!

 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε

 

Συνέχεια στην πηγή… εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ανεξήγητη κούραση: 8 κοινές αιτίες που πρέπει να ελέγξετε

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μήπως αισθάνεστε κουρασμένοι ακόμη και όταν έχετε κοιμηθεί αρκετά;

 

Όταν πέφτουν τα επίπεδα ενέργειας, γινόμαστε οξύθυμοι και ευερέθιστοι.

 

Το αίσθημα κούρασης δεν σχετίζεται πάντα με παθολογικά αίτια, αλλά μπορεί να προκαλείται από κάτι πολύ πιο απλό, όπως το φαγητό αργά το βράδι ή η ακαταστασία του σπιτιού.

 

Δείτε κάποιους λόγους που μπορεί να σας προκαλούν αίσθημα κόπωσης:

 

Συνέχεια στην πηγή… εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Έλληνας τραγουδιστής: «Η μητέρα του Παντελίδη μου φέρθηκε σαν παιδί της»

Σύνδεση στην πηγή..

 

Με τα πιο γλυκά λόγια μιλάει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

 

Ο λόγος για τον μεγάλη νικητή του The Voice, Κώστα Αγέρη ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε στο τραγούδι που έγραψε για τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη. Αναφερόμενος στη νίκη του στο talent show ο τραγουδιστής είπε: «Ήθελα να νικήσω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από τον τελικό. Είχα τόσο πολύ άγχος, που δεν έχει καταγραφεί στο σκληρό δίσκο όλο αυτό, το είδα μετά σε βίντεο! Είναι σοκ! Έχασα πολλούς φίλους από το παιχνίδι, και είναι λίγο λυπηρό».

 

Συνέχεια στην πηγή… εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®