Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Νέα έκδοση από το Viber με νέα χαρακτηριστικά

Σύνδεση στην πηγή...


Το Viber - μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη νέα έκδοση 6.8, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη τόσο για iOS, όσο και Android πλατφόρμες.

 

Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι τα Αυτοκόλλητα για Φωτογραφίες(Stickers on Photos), μια νέα υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες ένα νέο και διασκεδαστικό τρόπο για να μοιράζονται όλα τα αγαπημένα τους Viber αυτοκόλλητα με τις επαφές τους. Mε το Stickers on Photos οι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν δημιουργικά τις φωτογραφίες τους, προσθέτωντας σε αυτές αυτοκόλλητα από οποιοδήποτε πακέτο κατεβάσουν - δίνοντας τους έτσι μια διασκεδαστική και προσωπική πινελιά. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα νέο πακέτο αυτοκόλλητων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υπηρεσία «Αυτοκόλλητα για Φωτογραφίες» και περιλαμβάνει στοιχεία όπως καπέλα, γυαλιά, γενειάδες, και άλλα σχέδια με τα οποία οι χρήστες μπορούν να "ντύσουν" τις φωτογραφίες τους.

 

Συνέχεια στην πηγή…

Επικίνδυνα τα κινητά για τα παιδιά έως 12 χρονών - Χρήσιμες συμβουλές

Σύνδεση στην πηγή...



Χρησιμοποιήστε το κινητό τηλέφωνο λογικά και για σύντομες κλήσεις και μην επιτρέπετε να τηλεφωνούν παιδιά κάτω των 12 ετών.

 

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται στους κανόνες ασφαλούς χρήσης της ασύρματης επικοινωνίας, τις οποίες εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας (ΙΣΑ). Οι οδηγίες ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο ημερίδας, με θέμα 'Μη Ιονίζουσα Ακτινοβολία και οι Πιθανές Επιπτώσεις της στην Υγεία', η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από τον ΙΣΑ. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις ειδικών επιστημόνων, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων και ασύρματων δικτύων πρέπει να προσέχουν τα εξής: Να μην έχουν το κινητό σε επαφή με το κεφάλι. Να μην κάνουν χρήση κινητού στο αυτοκίνητο, στο τρένο, στο αεροπλάνο ή στον ανελκυστήρα. Χρήση κινητού δεν πρέπει να γίνεται όταν υπάρχουν σε κοντινή απόσταση μικρά παιδιά και έγκυες.

 

Το κινητό πρέπει να μένει μακριά από το σώμα και όταν χρησιμοποιείται να είναι σε απόσταση από τους άλλους. Δεν πρέπει να τοποθετείται στην τσέπη, ενώ τη νύχτα καλό είναι να κλείνει και να απενεργοποιείται το ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi). Mην παίζετε παιχνίδια στο κινητό τηλέφωνο σε online σύνδεση. Βάλτε το σε καθεστώς αεροπορικού ταξιδιού (airplane mode).

 

Τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) εκθέτουν σε ακτινοβολία μικροκυμάτων. Περιoρίστε το Wi-Fi και κάντε χρήση σταθερής - ενσύρματης σύνδεσης. Οταν το σήμα του κινητού δεν είναι καλό, μην τηλεφωνείτε. Αν έχετε πρόσβαση σε σταθερή γραμμή, κάντε χρήση αυτής κατά προτεραιότητα.

 

Απενεργοποιήστε επιλογές Wi-Fi, Bluetooth και Data όταν δεν χρησιμοποιούνται.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

Η Tesla πουλά σαν τρελή…

Σύνδεση στην πηγή...


Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

 

Με την αυστηρή γλώσσα των αριθμών, η Tesla παρέδωσε συγκεκριμένα σε νέους αγοραστές 13.450 Model S αλλά και 11.550 Model X. Είναι σαφές πως όλο και περισσότεροι αποδέχονται τη σύγχρονη τεχνολογία αλλά και την αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει με τα σύγχρονα συστήματα η Tesla.

 

Η εταιρία δηλώνει με νόημα πως έχει έτοιμα στις αποθήκες της άλλα 4.650 αυτοκίνητα προς πώληση, στοιχεία που θα προσμετρηθούν πιθανότατα στις εμπορικές επιδόσεις του δεύτερου τριμήνου του έτους που διανύουμε. Θα δούμε…

 

Μην ξεχνάμε επίσης πως η Tesla διαθέτει στα σκαριά και το Model 3, το οποίο θα ξεκινήσει να παράγεται το καλοκαίρι, με το στόχο της εταιρίας για το 2018 να οριοθετείται στα 500.000 αυτοκίνητα.

 

Συνέχεια στην πηγή…

Παππάς: Τελειώνει η ανομία στο Διαδίκτυο

Σύνδεση στην πηγή...



Η λειτουργία του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και η τήρηση της κατανομής των κρατικών διαφημιστικών δαπανών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά την ποσόστωση των περιφερειακών μέσων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε τη Δευτέρα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς με εκπροσώπους Ενώσεων περιφερειακών μέσων ενημέρωσης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι με τη λειτουργία του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης «τελειώνει η ανομία στο Διαδίκτυο, όπως και στην κατανομή της κρατικής διαφήμισης».

 

«Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε την τήρηση της καταβολής του 30% της κρατικής διαφήμισης υπέρ των Μέσων της περιφέρειας», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι στην εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων «χρειάζεται η ενεργή στήριξη εκ μέρους των Ενώσεων του περιφερειακού Τύπου όχι στην κυβέρνηση, αλλά στην προσπάθεια που ήρθε προς όφελος όλων».

 

Συνέχεια στην πηγή…

Τέλεια café στους πεζόδρομους της Αθήνας

Σύνδεση στην πηγή...



της Ηρώς Κουνάδη

 

Έφτασε, επιτέλους, εκείνη η εποχή του χρόνου που τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου σημαίνουν καφεδάκια στη λιακάδα –ιδανικά συνδυασμένα με βόλτες στο Θησείο, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τον λόφο του Στρέφη, τα δρομάκια με τα νεοκλασικά του Μεταξουργείου ή τα Αναφιώτικα. Για να την τιμήσουμε, συγκεντρώνουμε έξι από τα αγαπημένα μας café που απλώνουν τραπεζάκια σε πλακόστρωτα και μας κάνουν να νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε νησί.

 

Συνέχεια στην πηγή…

Πόση διάρκεια ζωής έχουν οι μπαταρίες των laptops;

Σύνδεση στην πηγή...



Κάποιοι φορητοί υπολογιστές (laptops) έχουν τη μισή ή και μικρότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σχέση με αυτό που υπόσχονται οι εταιρείες κατασκευής τους, σύμφωνα με μελέτη της βρετανικής οργάνωσης καταναλωτών Which?.

 
«Συνολικά διαπιστώσαμε πως οι κατασκευαστές αστοχούν στους ισχυρισμούς τους όχι κατά λεπτά, αλλά κατά ώρες. Οι πιο αισιόδοξοι κατασκευαστές υπερβάλλουν όσον αφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 50% ή παραπάνω» σημειώνει η οργάνωση.

 
Τα τεστ γίνονταν από τον Ιανουάριο του 2016, και εξετάστηκαν κάποια μοντέλα της Acer, της Apple, της Asus, της Dell, της HP, της Lenovo και της Toshiba, με το κάθε τεστ να γίνεται τρεις φορές στην κάθε συσκευή.


 Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν πως μόνο το Macbook Pro της Apple είχε όντως τη διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών που υπόσχονταν οι κατασκευαστές του- με χρήση που περιελάμβανε την παρακολούθηση ταινιών και την πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω wi-fi.


 Όπως σημείωσε αναλυτής, οι κατασκευαστές τείνουν να κάνουν δοκιμές υπό βέλτιστες δυνατές συνθήκες. «Οι μετρήσεις διάρκειας ζωής μπαταρίας σε καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα laptops τυπικά γίνονται στις βέλτιστες δυνατές συνθήκες, που μεγιστοποιούν τις επιδόσεις» είπε ο Μπεν Γουντ της CCS Insight στο BBC.

 

Συνέχεια στην πηγή…

Οι πιο φιλικές πόλεις του κόσμου για κοινωνικούς ταξιδιώτες

Σύνδεση στην πηγή...

 

Γκέτεμποργκ, Σουηδία  Πόλη και δήμος στην δυτική ακτή της Σουηδίας, στην Επαρχία της Βέστρα Γκέταλαντ, το  Γκέτεμποργκ  φαίνεται πως ανακηρύχθηκε  η πιο φιλική πόλη , παρ' όλο που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκεται. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας και είναι ιδανική για νέους ανθρώπους, σκοράροντας ψηλά σχεδόν σε κάθε κατηγορία. Συγκεκριμένα, βγήκε πρώτη στην κατηγορία στο  αίσθημα κοινότητας , στην κοινωνικότητα και την αγάπη των πολιτών της για τα social media, ενώ φιγουράρει τρίτη στην απελευθερωμένη στάση ζωής, στις δικαιολογίες για διασκέδαση και στην εμπιστοσύνη σε φίλους.


  Στοκχόλμη, Σουηδία  Αλλάζουμε πόλη, στην ίδια χώρα, και οδεύουμε προς την πρωτεύουσα, αφού η  Στοκχόλμη  είναι η δεύτερη πιο φιλική πόλη του κόσμου και ιδανικό μέρος για ταξιδιώτες που  ταξιδεύουν μόνοι  και αναζητούν γνωριμίες. Βρέθηκε πρώτη στην απελευθερωμένη αντιμετώπιση ζωής, κάτι που φαίνεται και από τους φιλικούς και ανοιχτόμυαλους κατοίκους της. Φροντίζει, μάλιστα, να δίνει «ψυχή» ακόμη και στους σταθμούς μετρό, γεμίζοντάς τους τέχνη.

 

Συνέχεια στην πηγή…

Διαβεβαιώσεις για ολοκλήρωση της συμφωνίας - Οι δηλητηριώδεις αναφορές Τσίπρα

Σύνδεση στην πηγή...



Με καθαρό 'Οδικό Χάρτη' για τους 'σταθμούς' της αξιολόγησης, τόσο για την ψήφιση των μέτρων-αντιμέτρων όσο και για τους όρους εφαρμογής τους, πορεύεται η κυβέρνηση επιμένοντας ότι υπάρχουν περιθώρια, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο, για την υπογραφή της τεχνικής συμφωνίας στο Eurogroup της προσεχούς Παρασκευής στη Μάλτα.

Το 'σήμα' για να κλειδώσει η συμφωνία, όχι όμως χωρίς ισχυρές δεσμεύσεις για το χρέος, έδωσε άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τη δήλωσή του στο 'Εθνος της Κυριακής'.

Στη δε πολύωρη συνεδρίαση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας μίλησε ανοιχτά στα στελέχη του για την πρόοδο αλλά και τις 'κόκκινες γραμμές' που έχει θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ περιέγραψε το κλίμα που εισπράττει από τις 'διαρκείς' επικοινωνίες με κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, αλλά και διάφορους κύκλους που δρουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Συνέχεια στην πηγή…

Η Mercedes-Benz Ελλάς βραβεύεται

Περισσότερα Άρθρα στην πηγή...

 

Βραβεύτηκε για 4η φορά η Mercedes-Benz Ελλάς στην τελετή απoνομής των SalesExcellenceAwards 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Bronze βραβείο στην κατηγορία "Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς/Προϊόντα" παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων Mercedes-Benz και smart κος Ν. Πρέζας για την υποψηφιότητα "Η Mercedes-Benz στη 1η θέση της premium κατηγορίας για 3η συνεχή χρονιά"!


Ο κος Πρέζας σχολίασε σχετικά: "Διακρίσεις σαν την σημερινή αποτελούν στιγμές χαράς και ικανοποίησης για τους ανθρώπους μας. Είναι ταυτόχρονα επιβράβευση, κίνητρο αλλά και μέτρο της προόδου που κάνουμε προκειμένου να καταστήσουμε τη Mercedes-Benz το πιο επιθυμητό brand στην Ελλάδα".

Εύκολα, υγιεινά και χωρίς ψήσιμο πασχαλινά μπισκότα

Σύνδεση στην πηγή...


Πασχαλινά μπισκότα χωρίς ψήσιμο: Αυτά τα υπέροχα πανεύκολα, χωρίς ψήσιμο μπισκοτάκια με βρώμη, μπορείται να τα φτιάξετε και σίγουρα θα ξετρελαθείτε και εσείς και τα παιδιά σας.

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε στο σπίτι ό,τι χρειάζεται για να τα φτιάξετε. Αρπάξτε υλικά και εργαλεία, αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας και έτοιμα!!!

Υλικά:


2 κούπες ζάχαρη


100 γρμ βούτυρο


1/2 κούπα γάλα με χαμηλά λιπαρά


1/3 κούπα κακάο


3 κούπες βρώμη


Σοκολατένια αυγά σοκολατάκια

 

Συνέχεια στην πηγή…..

Μαγειρική χωρίς αλάτι: Tips για να γίνει το ανάλατο φαγητό νόστιμο!

Περισσότερα Άρθρα στην πηγή.


Θέλεις να μειώσεις το αλάτι στο φαγητό αλλά δεν αντέχεις ούτε καν στην ιδέα να φας ανάλατα τα φαγητά; Υπάρχει λύση;

 Η πιο εύκολη λύση είναι να προσθέσεις αρωματικά βότανα και μπαχαρικά στη μαγειρική σου, που θα δώσουν γεύση και άρωμα στο φαγητό και θα καλύψουν το κενό του αλατιού. Αν η ιδέα δε σε ενθουσιάζει ή την έχεις δοκιμάσει και το αποτέλεσμα δε σε καλύπτει υπάρχει και η λύσητου 'υποκατάστατου άλατος', το οποίο έχει παρόμοια γεύση με το κοινό αλάτι, αλλά περιέχει κατά πολύ λιγότερο νάτριο.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή το κύριο συστατικό των προϊόντων αυτών (υποκατάστατα άλατος) είναι το χλωριούχο κάλιο (εκτός κι εάν αναφέρεται αλλιώς), η γενική σύσταση (που αναγράφεται και στη συσκευασία τους) είναι ότι άτομα που υποβάλλονται σε φαρμακευτική αγωγή για σακχαρώδη διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα (π.χ. υπέρταση) ή νεφρικές διαταραχές πρέπει να συμβουλεύονται γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε καλιούχο υποκατάστατο αλατιού, ιδίως δε όταν λαμβάνουν φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν κάλιο ή μπορεί να προκαλέσουν υπερκαλιαιμία.

Τι να προτιμήσω: Κινόα ή πλιγούρι;

Περισσότερα Άρθρα στην πηγή.



Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Δείτε τι σας προτείνουμε!

Κινόα!

Συγκριτικά με το πλιγούρι, το κινόα, ένας ψευδοδημητριακός καρπός γνωστός και ως 'ρύζι των Ίνκας', είναι πλουσιότερο σε πρωτεΐνες με όλα τα βασικά αμινοξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, κάλιο και μαγνήσιο. Δεν περιέχει καθόλου γλουτένη, η γεύση του θυμίζει αρκετά αυτή του καστανού ρυζιού, ωστόσο έχει μια πικράδα αν δεν πλυθεί πολύ καλά πριν το μαγείρεμα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για πλιγούρι ή ρύζι ή κουσκούς σε πολλές μαγειρικές συνταγές, π.χ. βρασμένο σε νερό ή ζωμό κοτόπουλου, ως γέμιση λαχανικών, μαζί με κάθε είδους όσπρια, με κρέας, γιαούρτι ή ως πρωινό αντικαθιστώντας τις νιφάδες δημητριακών.


1 φλιτζάνι κινόα βρασμένο (170 γραμμ.) αποδίδει γύρω στις 180 θερμίδες, 7 γραμμ. πρωτεΐνες, 32 γραμμ. υδατάνθρακες και 3 γραμμ. λιπαρά.


Από τον Σταύρο Δεδούκο

Γιατί πρέπει να βάλετε το κεφίρ στη διατροφή σας

Σύνδεση στην πηγή...



Οι σπόροι του θεωρούνταν ευλογία από τους ανθρώπους στη βόρεια περιοχή των βουνών του Καυκάσου, όπου και χρησιμοποιήθηκε αρχικά σε  ανάμειξη με νερό ή γάλα  , ενώ σήμερα, το  κεφίρ  είναι γνωστό πως κάνει καλό τόσο στην  υγεία του εντέρου  , όσο και στη γενικότερη υγεία.


Ουσιαστικά πρόκειται περί γαλακτοκομικού ροφήματος που δημιουργείται από τη  ζύμωση οποιουδήποτε τύπου γάλακτος  με τη χρήση κόκκων κεφίρ και είναι πολύ δημοφιλές στην Ανατολική Ευρώπη, με ιστορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να γιατρέψει τα πάντα, από φυματίωση μέχρι στομαχικές διαταραχές.

 

Συνέχεια στην πηγή…