Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Mίνως Κυριακού: Στιγμές από τη ζωή του

Φωτογραφίες, στην πηγή....

 

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Κυριακής ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, Μίνωας Κυριακού. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτική κλινική. «Έφυγε» σε ηλικία 75 ετών. Είχε τρία παιδιά, τον Θοδωρή, την Αθηνά και τον Ξενοφώντα.

 

Περισσότερα στην πηγή….

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πιτσιόρλας: Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι ζώνη προτεραιότητας για την κυβέρνηση

Το άρθρο στην πηγή...

 

"Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι ζώνη προτεραιότητας για την κυβέρνηση. Είναι η περιοχή που ιστορικά αποτελούσε τη γέφυρα ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή, σε Βορρά και Νότο. Για αυτό και για αιώνες υπερείχε ως προς την οικονομική της ανάπτυξη από την Νότια Ελλάδα. Υπήρξε όμως η καταστροφική περίοδος του Ψυχρού Πολέμου που καταδίκασε σε μαρασμό τη Βόρεια Ελλάδα. Τώρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ξαναπιάσουμε το νήμα της ιστορίας. Οι μεταφορές, η αγροτική παραγωγή, η μεταποίηση, οι νέες τεχνολογίες, ο τουρισμός, η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου είναι τομείς που μπορούμε να έχουμε τεράστια ανάπτυξη και θα έχουμε".

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η ανακοίνωση της οικογένειας Κυριακού για τον θάνατο του Μίνου Κυριακού

Όλη η ανακοίνωση στην πηγή...

 

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Μίνου Κυριακού εξέδωσε η Οικογένεια Κυριακού.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται "με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα".

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μητσοτάκης για Κυριακού: Μεγάλη η προσφορά του

Το άρθρο στην πηγή....

 

Υπήρξε ένας άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά. Σημάδεψε με την πορεία του την επιχειρηματική ζωή του τόπου για πολλές δεκαετίες επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Ο Πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε πριν τη λύπη του για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού και επεσήμανε ότι ο ιδρυτής του ΑΝΤ1 συνεισέφερε σημαντικά στην αντικειμενική ενημέρωση, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία.

 

Συγκεκριμένα στη δήλωση του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε:

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μίνωα Κυριακού. Υπήρξε ένας άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά. Σημάδεψε με την πορεία του την επιχειρηματική ζωή του τόπου για πολλές δεκαετίες.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®