Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η ανατροπή της ζωής και η επανάκτηση της χαράς

Μετάβαση στην πηγή...

 

Η ζωή του  Ιβάν  αρχίζει ευοίωνα, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και προοπτικές.΄Ενα  απρόβλεπτο γεγονός  την ανατρέπει ολοκληρωτικά και ξαφνικά βρίσκεται στο πουθενά.Από τη φύση του προικισμένος με την ικανότητα να αφήνει πίσω του οτιδήποτε τον αρρωσταίνει, με  επιμονή  και πείσμα, προσηλωμένος στις σταθερές διαχρονικές αξίες, βρίσκει και πάλι τη χαρά της ζωής.

 

Σύνδεση με την πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πού βασίζεται ένας ευτυχισμένος γάμος

Σύνδεση στην πηγή...

 

Προς μεγάλη έκπληξη του Mark Manson, 1.500 άτομα, παντρεμένα ή σε σχέση για περισσότερο από μία δεκαετία, ανταποκρίθηκαν με χαρά. Αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όμως, ήταν ότι άνθρωποι από όλον τον κόσμο, από εντελώς διαφορετικά background, με εντελώς διαφορετικές εμπειρίες μεταξύ τους, έδωσαν επαναλαμβανόμενες απαντήσεις. Κατέληξαν, δηλαδή, σχεδόν όλοι σε λίγο-πολύ 10 κουβέντες, οι οποίες, καθώς φαίνεται, αποτελούν την πεμπτουσία της ευτυχισμένης συμβίωσης. Ποιες είναι αυτές;

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

10 «μυστικά» για το περπάτημα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Αν την επόμενη φορά που κάνετε τσεκ απ ο γιατρός σας προτείνει αντί για φάρμακα… περπάτημα, μην απορήσετε. Η πιο απλή και ανώδυνη μορφή άσκησης είναι πραγματικό χρυσάφι για σώμα και πνεύμα.

Αμφιβάλετε;

Δείτε 10 μυστικά και όχι τόσο μυστικά οφέλη

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®