Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εντοπίστηκε malware που δεν απαιτεί κλικ από τον χρήστη

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ένα νέο malware ανακαλύφθηκε, το οποίο δεν απαιτεί από τον χρήστη να κάνει κλικ πάνω του για να μολύνει έναν υπολογιστή.

 

Ο κακόβουλος downloader εγκαθιστά ένα Trojan που στοχεύει στην άντληση στοιχείων τραπεζικού λογισμικού, απλώς και μόνο με την μετακίνηση του ποντικιού πάνω στο αντίστοιχο link.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Γιατί οι γονείς σας επέμεναν να φάτε αυγό όταν ήσασταν παιδιά!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Τα μικρά παιδιά που τρώνε ένα αυγό κάθε μέρα αναπτύσσονται περισσότερο σε σχέση με όσα δεν τρώνε καθόλου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, που κατέληξε στη διαπίστωση ότι τα οφέλη των αυγών είναι ακόμη μεγαλύτερα από ό,τι είχαν δείξει προηγούμενες μελέτες.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Λόρα Ιανότι του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Pediatrics" της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, πραγματοποίησαν μια τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή στο Εκουαδόρ.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τα οφέλη του κερασιού με μια ματιά

Το άρθρο στην πηγή...

 

Είναι αντιοξειδωτικά και δρουν κατά του καρκίνου  Τα  κεράσια  περιέχουν υψηλά επίπεδα  αντιοξειδωτικών  καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του οργανισμού. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία μας, κυρίως για την καρδιά μας και το καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα περιέχουν  φλαβονοειδή με αντικαρκινικές ιδιότητες  , που δρουν κατά τον καρκινικών κυττάρων.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Το μέλι «καθαρίζει» τις αρτηρίες!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ένα φυσικό σάκχαρο που υπάρχει στο μέλι συμβάλλει στην απομάκρυνση των λιπαρών ουσιών που συσσωρεύονται στα τοιχώματα των αρτηριών, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για σοβαρές καρδιαγγειακές επιπλοκές όπως το έμφραγμα.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές στις ΗΠΑ, στην Ιταλία και στον Καναδά και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature Communications.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®