Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Πέντε μακεδονικές πόλεις με ξεχωριστή ομορφιά

Σύνδεση στην πηγή...

 

Όσο τα λουλούδια ανθίζουν, ο καιρός «ανοίγει» και η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο περισσότερο ενισχύεται η επιθυμία όλων για ταξίδια στην εξοχή, την επαρχία και τη φύση. Κι αν έχετε το χρόνο και την όρεξη να ανακαλύψετε λίγο καλύτερα τo βόρειo κομμάτι της χώρας μας, προς  Μακεδονία  πλευρά, οι παρακάτω 5 πόλεις, η κάθε μια με το δικό της αέρα, είναι πρόθυμες να σας συστήσουν και από μια διαφορετική πλευρά της.

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Καρκίνος παχέος εντέρου: Πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο

Σύνδεση στην πηγή....

 

Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής και ειδικά η κακή διατροφή, το αλκοόλ και το κάπνισμα, συνδέονται με πολλές ασθένειες.

 

Τη σχέση επιβεβαιώνει νέα έρευνα, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα άτομα που ασκούνται, τρώνε υγιεινά και απέχουν από το κάπνισμα, κινδυνεύουν λιγότερο από καρκίνο του παχέος εντέρου ή πολύποδες στο έντερο.

 

Ηλεκτρονική έρευνα επιστημόνων της Κλινικής Κλίβελαντ για τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου βασίστηκε σε 27.000 ερωτηματολόγια. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι λιγότερο από το 10% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι έτρωγαν τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα φρούτων, λαχανικών και δημητριακών. Επίσης, μόλις το 25% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ασκούνται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα επί 30 λεπτά.

 

«Ο καρκίνος του παχέος εντέρου μπορεί να αποτραπεί. Τα ευρήματα υπογραμμίζουν τους τροποποιήσιμους παράγοντες που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο» δήλωσε η Carol Α Burke, γαστρεντερολόγος στην Κλινική Κλίβελαντ.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®