Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

To ισπανικό hypercar των 1.000 ίππων

Όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Μια νεοσύστατη ισπανική εταιρεία ξεκινά τη δραστηριοποίησή της στον χώρο της αυτοκίνησης και μας παρουσιάζει ένα νέο hypercar με ισχύ στους 1.000 ίππους.

 

Η DSD Design & Motorsport έχει την έδρα της στην Ισπανία και μπαίνει δυναμικά στο χώρο του αυτοκινήτου. Το πρώτο της δημιούργημα ακούει στο όνομα «Boreas» και αφορά ένα νέο hypercar με τρομακτική ισχύ που ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Σε επίπεδο εμφάνισης το μοντέλο κερδίζει τις εντυπώσεις με την επιθετική του σχεδίαση. Για την κατασκευή του αμαξώματος έχει χρησιμοποιηθεί ανθρακόνημα και αλουμίνιο στο μεγαλύτερο ποσοστό ώστε να περιοριστεί το βάρος.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, η τελική του αυτοκινήτου φτάνει τα 360 km/h και η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε 2,5 sec περίπου. H κίνηση περνά και στους 4 τροχούς, με τον εμπρός άξονα να παίρνει ενέργεια από 2 ηλεκτροκινητήρες. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το hypercar «Boreas» θα ανακοινώσει η εταιρεία στους επόμενους μήνες.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η πώληση της Αγοράς Μοδιάνο στην One Outlet

Όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη η πώληση της Αγοράς Μοδιάνο στην «One Outlet Α.Ε.» με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την οποία το ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζει το ποσοστό 43,63% εξ αδιαιρέτου κυριότητας επί του ακινήτου προς τον Επενδυτή.

 

Η One Outlet Α.Ε. είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια στη διαγωνιστική διαδικασία που είχε διεξάγει το ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας υποβάλει προσφορά ύψους 1.900.000 ευρώ.Στο πλαίσιο της συναλλαγής η One Outlet Α.Ε. αποκτά το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ειδικού σκοπού, την οποία συνέστησε το ΤΑΙΠΕΔ για τις ανάγκες του διαγωνισμού και στην οποία εισέφερε το ποσοστό 43,63% εξ αδιαιρέτου κυριότητας επί του ακινήτου.

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®