Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η Google αποσύρει το αυτόνομο αυτοκινητάκι της

Το άρθρο στην πηγή...

 

Σκοπός εξετελέσθη! Το αυτόνομο πρωτότυπο μικρό αυτοκίνητο της Google που έκανε φωτογραφικά τον γύρο του κόσμου και το οποίο έμοιαζε με ένα κομμάτι από καουτσούκ, έφτασε αισίως στο τέλος του. Η εταιρία το αποσύρει και στρέφει το ενδιαφέρον της αλλού…

 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

 

O μηχανικός Jaime Waydo και ο επικεφαλής βιομηχανικός σχεδιαστής YooJung Ahn επιβεβαίωσαν ότι η εταιρεία αποσύρει το αυτόνομα κινούμενο μοντέλο – γνωστό ως Firefly – για να επικεντρωθεί στο στόλο των Chrysler Pacifica. Ο Waymo λέει ότι η κίνηση θα επιτρέψει στην εταιρεία να φέρει πλήρως αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης σε περισσότερους πολίτες ταχύτερα. Η εταιρεία επισήμανε επίσης ότι τα minivans είναι εξοπλισμένα με σύγχρονους αισθητήρες και τεχνολογία που τους επιτρέπουν να ανιχνεύουν καλύτερα. Τα minivans είναι επίσης πιο άνετα από το Firefly και δεν περιορίζονται σε ταξίδια με ταχύτητα 40 km/h.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μετά τα "μπουρίνια" ...συμφωνία: "Νίκη" βλέπει η Κυβέρνηση και περνά στην αντεπίθεση

Το άρθρο στην πηγή...

 

Από το "είμαστε πολύ μακριά από λύση" η Κυβέρνηση βρέθηκε σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες να παιανίζει την επιτυχή κατάληξη του Eurogroup με τον Πρωθυπουργό να μιλά για συμφωνία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

 

Το deal στο Eurogroup έκλεισε με την Ελλάδα να παίρνει δόση 8,5 δις ευρώ ( σε δόσεις- με το 1.6 δισ να συνδέεται με την υλοποίηση των προαπαιτουμένων κατά πώς ανακοίνωσε ο Κλαους Ρέγκλινγκ), το ΔΝΤ να δηλώνει καταρχήν "ναι" σε συμμετοχή στο πρόγραμμα με χρηματοδότηση ( αργότερα ) ύψους έως 2 δισ δολαρίων, την ενσωμάτωση της γαλλικής πρότασης περί σύνδεσης χρέους- ανάπτυξης, πρωτογενή πλεονάσματα περίπου 2% του ΑΕΠ μετά το 2022, μεγαλύτερη "σαφήνεια" για την ελάφρυνση του χρέους και πρόθεση στήριξης από τους Θεσμούς για την έξοδό της χώρας στις αγορές, μετά το τέλος του προγράμματος.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τι αγοράζουν μέσω internet οι Ελληνες

Το άρθρο στην πηγή...

 

Αν θα θέλαμε να επιλέξουμε μονάχα μια λέξη για να περιγράψουμε τον σύγχρονο καταναλωτή, τότε η λέξη "connected" σίγουρα θα σκόραρε πολύ υψηλά στην λίστα.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, πάνω από το 65,6% του πληθυσμού χρησιμοποιούν το internet, ενώ η διείσδυση του Facebook κυμαίνεται γύρω στο 46,4%, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο τρόπος και τα μέσα που επιλέγει ο καταναλωτής προκειμένου να επικοινωνήσει, αλλά και πραγματοποιήσει τις αγορές του έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ρεκόρ κατασχέσεων για χρέη στο Δημόσιο

Το άρθρο στην πηγή...

 

Νέο ρεκόρ κατασχέσεων κατέρριψε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τον Απρίλιο, οπότε και οι οφειλέτες που πιάστηκαν στο «δόκανο» των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης έφθασαν τις 906.101, με αποτέλεσμα το σχετικό ποσοστό να ξεπερνά πλέον το 55% όσων έχουν χρέη στις εφορίες.

 

Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκεί η ΑΑΔΕ για τον περιορισμό του φαινομένου και την αύξηση των δημόσιων εσόδων, προκειμένου να στηριχθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, κάθε μήνα το «ποτάμι» των απλήρωτων φόρων και προστίμων φουσκώνει επικίνδυνα.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®