Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ενδιαφέρουσες φήμες για το Samsung Galaxy Note 8

Το άρθρο στην πηγή...

 

To Samsung Galaxy Note 8 φημολογείται ότι θα έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με τις σχετικές διαδικτυακές φήμες που προέρχονται κυρίως από το Twitter, το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει Infinity Display, ακολουθώντας το παράδειγμα του Samsung Galaxy S8, με το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης να καταλαμβάνεται από την οθόνη, στοιχείο που θα έχει ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα σε ένα phablet. Οι άκρες της οθόνης σχεδόν θα εξαφανιστούν, προσφέροντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χώρο για την πληροφορία στην οθόνη.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ανανέωση για τους iMac και το MacOS από την Apple

Το άρθρο στην πηγή...

 

H Apple παρουσίασε στο πλαίσιο του WWDC 2017 τους νέους iMac, μαζί με όλες τις αλλαγές που φέρνει το MacOS High Sierra.

 

Αναφορικά με τους νέους iMac έχουμε οθόνες κατά 43% πιο φωτεινές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ υποστηρίζουν πλέον 1 δισεκατομμύριο χρώματα. Οι επεξεργαστές είναι Intel Kaby Lake 7ης γενιάς, για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ενώ η μνήμη RAM μπορεί πλέον να φτάσει έως και τα 32 GB στον iMac των 21.5 ιντσών και τα 64 GB στον iMac των 27 ιντσών.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Αυτόματο μηχάνημα αγοράς... likes και ακολούθων!

Περισσότερα στην πηγή του άρθρου.

 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι τρόποι άμεσης πρόσβασης σ' αυτά επεκτείνονται διαρκώς στην Ρωσία. Στη στάση του μετρό της Μόσχας "Αχότνι ριάντ", έκανε την εμφάνιση του ένα αυτόματο μηχάνημα, από το οποίο οι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το Vkontakte, μπορούν να αγοράσουν έναντι κάποιου χρηματικού ποσού Likes και ακόλουθους ή φίλους.

 

Στα εμπορικά κέντρα της Μόσχας, όπως επισημαίνει το Ria Novosti (ΑΠΕ-ΜΠΕ) υπήρχαν και παλαιότερα παρόμοια αυτόματα μηχανήματα στα οποία μπορούσε κάποιος να εκτυπώσει μόνο φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να μπορεί να αγοράσει Likes και ακολούθους ή φίλους.

 

Στο συγκεκριμένο μηχάνημα οι 100 συνδρομητές -bots στοιχίζουν 100 ρούβλια (περίπου 1,5 ευρώ) ενώ τα 100 Like 50 ρούβλια (0,75 λεπτά). Ωστόσο οι χρήστες που διαπίστωσαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου μηχανήματος δεν διευκρινίζουν αν όντως λειτουργεί, η πρόκειται για ένα διαφημιστικό τέχνασμα που έχει στόχο να προκαλέσει την προσοχή.

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ο χρήστης Ioannis έχει πραγματοποιήσει κοινή χρήση περιεχομένου με εσάς από το MSN

Το άρθρο στην πηγή...

 

Προβάδισμα στο Συντηρητικό Κόμμα της Theresa May με 314 έδρες δίνουν τα exit polls των βρετανικών βουλευτικών εκλογών, έναντι του Εργατικού Κόμματος του Jeremy Corbyn που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 266 έδρες. Με βάση τα exit polls το κόμμα της Theresa May δεν δείχνει να εξασφαλίζει πλειοψηφία.

 

Την τρίτη θέση, σύμφωνα με τα exit polls, καταλαμβάνει το Σκωτικό Εθνικό Κόμμα με 34 έδρες, ενώ ακολουθούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες με 14 έδρες.

 

Οι κάλπες στα περισσότερα από 40.000 εκλογικά τμήματα έκλεισαν στις 00.00 ώρα Ελλάδος. Από τις γενικές εκλογές θα εκλεγούν 650 βουλευτές, ενώ στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι 46,9 εκατομμύρια ψηφοφόροι, έναντι 46,4 εκατομμυρίων ψηφοφόρων το 2015.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πώς να αδυνατίσετε αλλάζοντας τον τρόπο που μαγειρεύετε

Το άρθρο στην πηγή...

 

Επιθυμείτε να χάσετε βάρος εύκολα, απλά και χωρίς να πρέπει να ακολουθήσετε κάποιο συγκεκριμένο διαιτολόγιο; Γίνεται, αρκεί να κάνετε μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας διατροφή, έξυπνες αντικαταστάσεις τροφίμων, αφαιρώντας έτσι θερμίδες από τα γεύματα σας, χωρίς να πεινάσετε και χωρίς να στερείστε!

 

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες προτάσεις, για να γλιτώσετε θερμίδες από τη καθημερινή σας διατροφή, πιθανώς χωρίς να το αντιληφθείτε:

 

Οι μικρές αλλαγές κάνουν τη διαφορά:

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Έχετε χοληστερόλη ή πίεση; Παντρευτείτε!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η τελευταία τους έρευνα, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Βρετανικής Καρδιαγγειακής Εταιρείας, υποδεικνύει γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι ο γάμος βοηθά στην αποτροπή σημαντικών παραγόντων κινδύνου καρδιακής νόσου, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης και της υψηλής  αρτηριακής πίεσης  .

 

Η μελέτη εξέτασε τους θανάτους από όλες τις αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων. Οι άνδρες και οι γυναίκες 50, 60 και 70 ετών με υψηλή χοληστερόλη είχαν 16% περισσότερες πιθανότητες να είναι ζωντανοί στο τέλος της 14ετούς μελέτης, εάν ήταν παντρεμένοι. Το ίδιο ίσχυε και για όσους είχαν διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση, με τους παντρεμένους ανθρώπους να έχουν  περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης  , σε σχέση με τους ανύπαντρους.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Σπιτικές τραγανές τυροκροκέτες με μαστίχα

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι τυροκροκέτες, ειδικά για όσα παιδιά αγαπούν το τυρί, είναι ίσως από τα αγαπημένα τους φαγητά. Τρώγονται κατά προτίμηση ζεστές, για να μπορείς να απολαύσεις τα τυριά που λιώνουν στο στόμα!

 

Θα χρειαστείτε:

 

Υλικά

•½ - ¾ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, και επιπλέον αλεύρι για πασπάλισμα

• ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

• 2 αυγά

• 1 φλιτζ. τριμμένη γραβιέρα ή κασέρι ή άλλο ήπιο κίτρινο Μεσογειακό πρόβειο τυρί

• 1 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι

• 2 κ.γ. κρυστάλλους Μαστίχας, αλεσμένους με λίγο αλάτι σε γουδί με γουδοχέρι

• ½ φλιτζ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

• Αλάτι και μαύρο πιπέρι, κατά προτίμηση

• Ελαιόλαδο ή άλλο λάδι για το τηγάνισμα

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η Γαλλία θέλει να γίνει η Silicon Valley της Γηραιάς Ηπείρου

Το άρθρο στην πηγή...

 

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στον 28ο όροφο του γυάλινου πύργου που στεγάζει την πρυτανεία του φημισμένου πανεπιστημίου «Μαρί Κιουρί» της Σορβόννης, ο πρύτανης Jean Chambaz ανέλυε το φιλόδοξο σχέδιό του να χτίσει το μεγαλύτερο εκκολαπτήριο τεχνολογικών εταιρειών της Ευρώπης. «Αν έρθετε πίσω, το 2020 θα δείτε στη μέση του πανεπιστημίου» –δείχνει με το χέρι του– «έναν πύργο που θα φιλοξενεί περισσότερες από 1.000 ομάδες, οι οποίες θα ερευνούν και θα επιχειρούν».

 

Η ιδέα πίσω από την επίσκεψη που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνας και Καινοτομίας (ΕΙΤ), στο Παρίσι, ήταν να παρουσιάσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες startups στον τομέα της Υγείας. Ο ευρωπαϊκός οργανισμός που συνεργάζεται στενά με το Ελληνικό Κέντρο Ερευνας και Καινοτομίας χρηματοδοτεί και βοηθά νεοφυείς εταιρείες.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Αλγόριθμοι εντοπισμού ψεύτικων προφίλ online

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ερευνητές στη Βρετανία δημιούργησαν αλγορίθμους για να εντοπίζουν χρήστες που παριστάνουν ότι είναι άλλοι από αυτούς που είναι- μια πρακτική γνωστή και ως catfishing. Όπως αναφέρει το BBC, υποστηρίζουν πως οι αλγόριθμοι αυτοί είναι σε θέση να εντοπίζουν ανθρώπους που ψεύδονται για το φύλο τους με ακρίβεια 90%.

 

Οι περισσότεροι χρήστες ιστοσελίδων γνωριμιών λένε ότι έχουν συναντήσει τουλάχιστον μία φορά ψεύτικο προφίλ, σύμφωνα με την οργάνωση καταναλωτών Which?, ενώ ο αριθμός αυτών που έπεσαν θύματα απατών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων online γνωριμιών σημείωσε ρεκόρ το 2016.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Απώλεια βάρους μετά τα 40: Οι 6 κανόνες που πρέπει να τηρείτε

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι γυναίκες που μπαίνουν στην πέμπτη δεκαετία της ζωής τους γνωρίζουν πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να πάρουν βάρος και πόσο δύσκολο να το χάσουν.

 

Η επιβράδυνση του μεταβολισμού έχει ως αποτέλεσμα να καίτε έως και 300 λιγότερες θερμίδες σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες.

 

Επιπλέον, η πτώση των επιπέδων των οιστρογόνων κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στην ινσουλίνη, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, αυξάνοντας την επιθυμία για σνακς και ειδικά για όσα περιέχουν υδατάνθρακες.

 

Ακολουθώντας τις παρακάτω έξυπνες τακτικές πάντως, μπορείτε να ελέγξετε τον μεταβολισμό σας:

 

Να θυμάστε τους βασικούς κανόνες

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®