Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Σαπέν: Το δράμα είναι πίσω μας - Μπροστά μας έχουμε λύσεις

Περισσότερα στην πηγή.

 

Tην ανάγκη να μπει μία ξεκάθαρη κατεύθυνση στο ελληνικό ζήτημα υπογράμμισε, σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, προσερχόμενος στο Eurogroup.

'Πιστεύω για την Ελλάδα και για την Ευρώπη είναι ανάγκη να δώσουμε μία κατεύθυνση, μία σαφή πορεία ότι υπάρχει, προφανώς, λύση, τόσο για το καλό της Ελλάδας, όσο και για τη συνοχή της Ευρώπης', ανέφερε ο κ. Σαπέν, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο αποψινό Eurogroup.

Εξάλλου, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του καλοκαιριού του 2015. 'Το δράμα είναι πίσω μας. Μπροστά μας έχουμε λύσεις', σημείωσε και πρόσθεσε ότι το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει για την Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και να επιστρέψουν οι επενδύσεις.

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Νέα low cost αεροπορική αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μία νορβηγική εταιρεία που ξεκινάει από την πατρίδα της Ryanair, την Ιρλανδία, υπερατλαντικές πτήσεις προς τις ΗΠΑ. Μία ιταλική εταιρεία που συνδέει την Αθήνα με ελληνικά νησιά. Μία αραβικών συμφερόντων αεροπορική που σπάει το μονοπώλιο των Αμερικάνων και πετάει από Αθήνα προς Νέα Υόρκη. Μία low cost από την Σιγκαπούρη που μεταμορφώνει την Αθήνα σε πύλη προς την Ασία και την Αυστραλία.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

"Χέρι" από Κομισιόν στα social media για την προστασία των χρηστών

Σύνδεση στην πηγή...

 

Πολλές είναι οι απάτες σε Facebook, Twitter και Google και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά τη βοήθεια των κολοσσών του Διαδικτύου.

Η Κομισιόν θεωρεί ότι τόσο το Facebook και το Twitter όσο και η Google έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν καλύτερα τις απάτες που προσπαθούν οι επιτήδειοι να προωθήσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από το Facebook, το Twitter και την Google να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μειωθούν οι απάτες και να προστατευθούν οι χρήστες. Για την Ευρώπη, θα πρέπει να γίνει αποτελεσματικότερος έλεγχος στα social media, από τους δημιουργούς της κάθε πλατφόρμας.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μαϊντανός: η… γαρνιτούρα με τα πολλά οφέλη

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ο  μαϊντανός  αποτελεί βότανο με  μεγάλη θρεπτική αξία  , αφού είναι πηγή φυλλικού οξέος και σιδήρου, πλούσιος σε βιταμίνη Β12, βιταμίνη C, βιταμίνη Α, αλλά και βιταμίνη Κ. Χάρη στα ωφέλιμα στοιχεία του, ο μαϊντανός

 

Συνέχεια στην πηγή ...

 

 

© MichaelidesPost.Com®