Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Το 7ο Athens Open Air Film Festival έρχεται και φέτος με μια αφίσα αριστούργημα

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Αγαπημένο καλοκαιρινό ραντεβού,το  Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας  επιστρέφει για 7η χρονιά.Ο θεσμός- συνώνυμο της καλοκαιρινής απόδρασης στην πόλη επιφυλάσσει στο κοινό  κινηματογραφικές εκπλήξεις, πάρτι και μουσικές εκδηλώσεις  ,με ελεύθερη είσοδο.

  

Με περισσότερες από 20 προβολές  , από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, το7ο Athens Open Air Film Festival πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)  , σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης  , αρχαιολογικούς χώρους, άλση, πλατείες, ταράτσες, παραλίες και σε μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας.

 

Συνέχεια του άρθρου εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Διαθέσιμη και στα ελληνικά η φωνητική αναζήτηση της Google

Σύνδεση στην πηγή...

 

Διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά είναι η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της Google, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της τεχνολογίας Text-to-Speech να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που κυμαίνονται από τον καιρό μέχρι το ποδόσφαιρο.

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές που ενσωματώνουν το Android, όσο και για iOS. Το χαρακτηριστικό Text-to-Speech χρησιμοποιεί το προηγμένο νευρωνικό δίκτυο αυτόματης αναγνώρισης φωνής που έχει αναπτυχθεί από την ομάδα ομιλίας της Google.

 

Συνέχεια του άρθρου, εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®