Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

«Χτίσιμο» του αφορολόγητου - Τι θα συνυπολογίζεται

Το άρθρο στην πηγή...

 

Στην προσπάθεια για το ''χτίσιμο΄΄ του αφορολόγητου για τους πολίτες, φέτος θα συνυπολογίζονται και οι ιατρικές δαπάνες.

 

Αυτό προβλέπει απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και η οποία σύντομα πρόκειται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ειδικότερα, εκτός από τις δαπάνες που αφορούν τις επισκέψεις σε γιατρούς και τα νοσήλια, θα μετρούν για το αφορολόγητο και οι δαπάνες για φαρμακευτικά προϊόντα. Πρόκειται για όλες τις δαπάνες που περιλαμβάνονται στον Δείκτη Υγεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ο οποίος είχε εξαιρεθεί από τις δαπάνες για αφορολόγητο δεδομένου ότι μέχρι πέρυσι οι φορολογούμενοι είχαν ειδική έκπτωση από τον φόρο ( 10%) για τις ιατρικές δαπάνες τους. Ωστόσο η φοροαπαλλαγή αυτή καταργήθηκε με αποτέλεσμα να προκύψει η ανάγκη κάλυψης του τομέα αυτού τόσο για τους φορολογούμενους όσο και για λόγους αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Στην αγορά βγαίνουν 9+1 ακίνητα μέσω e-auction

Το άρθρο στην πηγή...

 

Συνολικά δέκα ακίνητα διαθέτει προς πώληση ή μακροχρόνια μίσθωση το ΤΑΙΠΕΔ μέσω της διαδικασίας e-auction. Πρόκειται για τις παρακάτω ιδιοκτησίες:

 

* Σαμπάριζα, Ερμιόνη, Αργολίδα: Τρία γειτνιάζοντα παραθαλάσσια οικόπεδα

 

Τα συγκεκριμένα οικόπεδα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως το Πόρτο Χέλι, η Ύδρα και οι Σπέτσες. Η έκταση είναι κατάλληλη για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος υψηλού επιπέδου και παραθεριστικών κατοικιών.

 

Συνεχίζεται εδώ

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Google: Οι επικρατέστεροι για τα βραβεία Premier Partners 2017

Το άρθρο στην πηγή....

 

H Google δημοσίευσε την πολυαναμενόμενη λίστα με τους φιναλίστ για τα φετινά βραβεία Premier Partner με τα κορυφαία digital marketing agencies από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ).

 

Φέτος, 150 εταιρείες ψηφιακού marketing θα διαγωνιστούν σε 6 διαφορετικές κατηγορίες βραβείων, συμπεριλαμβανομένων της καινοτομίας στην αναζήτηση, στην προβολή και στα κινητά, καθώς και ενός βραβείου που απευθύνεται ευρύτερα στην καλύτερη «Αναπττυσσόμενη Επιχείρηση στο Διαδίκτυο». Το κάθε βραβείο αναδεικνύει ως Premier Partner επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της Google, όχι μόνο για να ξεχωρίσουν στις υπηρεσίες μάρκετινγκ, αλλά και να δημιουργήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι στο πελατολόγιό τους.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Το Facebook έκλεισε σελίδες που πωλούσαν ιατρική κάνναβη

Το άρθρο στην πηγή...

 

Στο κλείσιμο των σελίδων που προσφέρουν μαριχουάναπρος πώληση στην Αλάσκα προχώρησε το Facebook. Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τις επιχειρήσεις που διατηρούν τους εν λόγω λογαριασμούς, οι οποίες υποστηρίζουν ότι έχουν την απαιτούμενη άδεια για πώληση κάνναβης.

 

Εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Βιομηχανίας Κάνναβης (NCIA) δήλωσε στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ότι περιμένουν από το Facebook να δώσει «σαφέστερες κατευθυντήριες γραμμές».

 

«Οι επιχειρήσεις που επηρεάζονται από αυτή την απόφαση θα πρέπει να κάνουν ένσταση για την αποκατάσταση των λογαριασμών τους», δήλωσε εκπρόσωπος του NCIA στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

 

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ανεπαρκείς οι πρακτικές απορρήτου σε Amazon και WhatsApp

Το άρθρο στην πηγή...

 

«Απογοητευτικές» χαρακτήρισε τις πρακτικές απορρήτου που εφαρμόζουν η Amazon και το WhatsApp,η οργάνωση προάσπισης του ιδιωτικού απορρήτου Electronic Frontier Foundation (EFF) επισημαίνοντας ότι οι τεχνολογικοί κολοσσοί θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για την προστασία των δεδομένων των πελατών τους.

 

Τόσο η Amazon όσο και το WhatsApp -η μία που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης παγκοσμίως και η άλλη που παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικής επικοινωνίας- κατηγορούνται ότι δεν εφαρμόζουν ισχυρές δημόσιες πολιτικές για την κοινοποίηση αιτημάτων από κυβερνήσεις για την αποκάλυψη δεδομένων.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®