Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πεντανόστιμες αυγοφέτες, όπως της γιαγιάς

Το άρθρο στην πηγή...

 

Μία από τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, είναι και οι αυγοφέτες. Γιατί ποια/ποιος ως παιδάκι δεν έχει φάει αυγοφέτες που του έφτιαχνε η γιαγιά;

 

Μία εύκολη, γρήγορη μα και νόστιμη λύση για το πρωινό, αλλά και για το απόγευμα. Που αξίζει να φτιάξετε, αφού σίγουρα θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι στην οικογένεια. Επιπλέον, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει, κάνοντας τες γλυκές ή αλμυρές. Ας δούμε τη συνταγή.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πέντε κακές συνήθειες που «ρίχνουν» το ανοσοποιητικό σας

Το άρθρο στην πηγή...

 

Είναι δύσκολο να μην αρρωστήσετε αν όλοι γύρω σας βήχουν και φταρνίζονται, όμως έχετε αναλογιστεί ποτέ ότι μπορεί να «σαμποτάρετε» οι ίδιοι την υγεία σας;

 

Μερικές συνήθειες που ίσως έχετε υιοθετήσει «ρίχνουν» τις άμυνες του οργανισμού, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ευπάθεια σε ιούς, βακτήρια και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς.

 

Δείτε πέντε κακές συνήθειες που αποδεδειγμένα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και κόψτε τις αμέσως!

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πεπόνι: Λίγες θερμίδες και πολλά οφέλη για την υγεία μας

Το άρθρο στην πηγή...

 

Είναι από το πιο αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού, ενώ μπορούμε να το συνδυάσουμε εξαιρετικά και με αλμυρές γεύσεις, όπως αλλαντικά.

 

Μιλάμε για το πεπόνι, το οποίο είναι χαμηλό σε θερμίδες, καθώς το ένα φλιτζάνι, περιέχει μόλις 64 θερμίδες, ενώ την ίδια ώρα, το φρούτο αυτό, είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία μας. Ας δούμε γιατί.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η Apple αφαιρεί τις υπηρεσίες VPN από το κινέζικο App Store

Το άρθρο στην πηγή...

 

H Apple ανακοίνωσε ότι παύει τις υπηρεσίες VPN από την κινεζική εκδοχή του App Store της, εν μέσω κατηγοριών ότι ακολουθεί τα όσα επιτάσσουν οι Αρχές.

 

Η χρήση των virtual private networks, ή αλλιώς VPN, είναι διαδεδομένη στην Κίνα, όπου το Διαδίκτυο εκεί έχει το επονομαζόμενο Great Firewall, το οποίο και αποτρέπει την πρόσβαση σε ποικίλα sites του εξωτερικού.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η Apple συμβάλει στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της… Nokia

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η Nokia Technologies ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2017, όπου εμφανίζει αύξηση 90% στα λειτουργικά κέρδη, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

 

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη θετική εξέλιξη έπαιξε η Apple αφού κατέβαλλε στη Nokia το ποσό των δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο της συμφωνίας χρήσης ευρεσιτεχνιών ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®