Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Σύνδεση στην πηγή....

 

Το  Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου  γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να ανακαλύψει τον γαλλικό και γαλλόφωνου κινηματογράφο, καθώς και τους κύριους δημιουργούς του, με πλήθος προσκεκλημένων. Η  φετινή διοργάνωση  θα πραγματοποιηθεί από τις  23 μέχρι τις 29 Μαρτίου  , στις αίθουσες του Δαναoύ, Άστορ και του Αμφιθεάτρου Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, καθώς και στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» του Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Εταιρείες-κολοσσοί εγκαταλείπουν την Google

Σύνδεση στην πηγή...

 

Δεύτερο κύμα "φυγής" εταιρειών-κολοσσών από την Google σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας του εξτρεμιστικού και ακατάλληλου περιεχόμενου που εμφανίζεται μαζί με τις διαφημίσεις στις πλατφόρμες της (ανάμεσα στις οποίες και το Youtube).

Μετά τη L'Oreal, το BBC, την HSBC, την Audi, τη Volkswagen, την Guardian, την Toyοta, τα Mac Donald's, την Domino's και την Tesco, τη σκυτάλη πήραν οι εταιρείες AT & T, Johnson & Johnson και Verizon, οι οποίες προχώρησαν στο "πάγωμα" των διαφημίσεών τους στη Google

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

«Κρυφή» εισφορά σε 1.276.000 συνταξιούχους

Σύνδεση στην πηγή...

 

'Κρυφή' εισφορά 0,20 ευρώ τον μήνα δίνουν από τη σύνταξή τους -χωρίς να το γνωρίζουν ή να το έχουν ζητήσει- 1.276.000 συνταξιούχοι χρηματοδοτώντας τρεις συνταξιουχικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με επιστολή - καταγγελία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ε. Αχτσιόγλου, η σχετική παρακράτηση (που γίνεται αυτόματα από την 1η Ιουλίου του 2016, σε εφαρμογή του άρθρου 102 του ν. 4387/2016) έχει 'κόψει' από τις συντάξεις συνολικά 1.786.438 ευρώ στο 7μηνο δηλαδή ποσό 255.205 ευρώ τον μήνα.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®