Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Brownie με σταγόνες σοκολάτας, για αρχάριους!

Τα Υλικά στην πηγή...


Εκτέλεση

 

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετείτε τη σχάρα του φούρνου στο μεσαίο ράφι.

Λιώνετε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Με ένα πινέλο, αλείφετε με λίγο από το λιωμένο βούτυρο ένα πυρέξ και το αφήνετε στην άκρη.

Αφήνετε το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο να κρυώσει ελαφρώς και στη συνέχεια το ρίχνετε σε ένα μπολ.

Προσθέτετε στο μπολ με το βούτυρο τη καστανή ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά .

Σε άλλο μπολ αναμιγνύετε καλά το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν και το αλάτι. Με ένα κουτάλι ρίχνετε αυτό το μείγμα στο μείγμα υγρών συστατικών και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά .

Ρίχνετε και τις σταγόνες σοκολάτας και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Ρίχνετε το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψί, στρώνετε καλά την επιφάνεια και το ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 30-35 λ περίπου.

Το αφαιρείτε από το φούρνο και μόλις κρυώσει σερβίρετε.

Τα Υλικά στην πηγή…