Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

«Μένει ακόμα μια σελίδα»: Νέες πληροφορίες για το «Blade Runner 2049»

Σύνδεση στην πηγή...


Το σίκουελ του 'Blade Runner' έρχεται τον Οκτώβρη για να σηκώσει το βάρος μιας μεγάλης κληρονομιάς.


Κάθε Μάρτη οι αιθουσάρχες της κινηματογραφικής βιομηχανίας συγκεντρώνονται στο Λας Βέγκας για το CinemaCon, ένα συνέδριο που αναδεικνύει τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και παρουσιάζει μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς που προέρχονται από μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο. Το σίκουελ του 'Blade Runner' δια χειρός Ντενί Βιλνέβ ('Arrival') αποτελούσε ένα από τους πιο hot τίτλους και οι θεατές του CinemaCon, επιβεβαίωσαν τις φήμες.


Ο Τομ Ρόθμαν, εκτελεστικός παραγωγός της Sony Pictures, και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν στην παρουσίαση του 'Blade Runner 2049', το οποίο σύμφωνα με τον Ρόθμαν θα 'επεκτείνει τη μυθολογία με εκπληκτικό τρόπο', ενώ συμπλήρωσε πως το σενάριο είναι τόσο καλό που αποτέλεσε το λόγο εμπλοκής του Βιλνέβ και πως η τελευταία φορά που είδε τον Γκόσλινγκ ήταν σε ένα τεράστιο πλατό μιας κρύας νύχτας στη Βουδαπέστη (η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου εκεί) όπου τεράστιοι κουβάδες με νερό, τον έλουζαν.


Ο Γκόσλινγκ, που ήταν μόλις δυο χρονών όταν κυκλοφόρησε η πρωτότυπη ταινία, σχολίασε πως 'ήταν τόσο σουρεαλιστικό να περπατάς το σύμπαν του "Blade Runner". Η δεξιοτεχνία αυτής της ταινίας είναι πραγματικά σε ένα άλλο επίπεδο. Κάθε τοποθεσία ήταν πραγματική, κάθε σκηνικό ήταν αληθινό, κάθε αντικείμενο ήταν λειτουργικό. Ήταν ένας πλήρως λειτουργικός κόσμος που ανάσαινε. Και έκανε στο τέλος πολύ εύκολη τη δουλειά μας και να επικεντρωθούμε στον εσωτερικό κόσμο αυτών των χαρακτήρων, γιατί όπως και ο περίγυρος ήταν κι αυτοί τόσο πλούσιοι και λεπτομερείς'.

Συνέχεια στην πηγή…