Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Αυτή είναι η νέα γενιά Nokia smartphones

Σύνδεση στη πηγή του άρθρου...


Η νέα γενιά Nokia smartphones παρουσιάστηκε στις 12 Μάιου στο Artisanal. Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων, παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά κινητών, θέτοντας νέα πρότυπα στο σχεδιασμό, στην ποιότητα και στην εμπειρία του χρήστη. Η πολυαναμενόμενη γκάμα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το Φεβρουάριο, στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, διαθέτει παγκοσμίως τρία νέα smartphones – το Nokia 3, το Nokia 5 και το Nokia 6. Η νέα σειρά των Nokia smartphones συνδυάζει τη μοναδική σχεδίαση και τη στιβαρή κατασκευή με μια εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να έχει τον έλεγχο του κινητού του!

 

Nokia 6: Εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας και απαράμιλλη κατασκευή

 

Το νέο Nokia 6 συνδυάζει την απαράμιλλή κατασκευή και την εξαιρετική σχεδίαση, με ένα καθηλωτικό audio σύστημα και μια οθόνη Full HD 5.5", προσφέροντας την απόλυτη smartphone εμπειρία. Το Nokia 6 είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου σειράς 6000 και είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα ανθεκτικό τηλέφωνο, με εξαιρετικά features ψυχαγωγίας. Ο έξυπνος ενισχυτής ήχου, με δυο ηχεία, επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν βαθιά μπάσα και μοναδική πιστότητα ήχου, ενώ το σύστημα Dolby Atmos® προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία ψυχαγωγίας.

 

Με ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων, το Nokia 6 διαθέτει μια ειδικά επεξεργασμένη οθόνη, που δεν επηρεάζει το λεπτό σχήμα του, ενώ της επιτρέπει να έχει υψηλού επιπέδου αναγνωσιμότητα, όταν έρχεται σε απευθείας επαφή με τον ήλιο. Με επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 430 και επεξεργαστή γραφικών Qualcomm® Adreno™ 505, το Nokia 6 επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ επίδοσης και χρόνου αναμονής. Σχεδιασμένο να παρέχει ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών και με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μεγιστοποιεί την εμπειρία ψυχαγωγίας του χρήστη on the go. Το Nokia 6 είναι διαθέσιμο σε ματ μαύρο – με τιμή λιανικής πώλησης στα 259€.

 

Συνέχεια και άλλοι κωδικοί… εδώ.