Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Φαγητό της προηγούμενης μέρας: Ποιον κίνδυνο εγκυμονεί

Σύνδεση στην πηγή....

 

Γυρνάτε σπίτι από τη δουλειά και καθώς είστε πεινασμένοι και κουρασμένοι, αποφασίζετε να φάτε ότι έχει μείνει από την προηγούμενη μέρα.

 

Πριν το κάνετε όμως, σιγουρευτείτε ότι δεν υπονομεύετε την υγεία σας.

 

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι όταν ξαναζεσταίνετε χθεσινό φαγητό, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

 

Αν τρώτε ρύζι που μαγειρέψατε την προηγούμενη μέρα και δεν έχει φυλαχτεί σωστά, κινδυνεύετε από τροφική δηλητηρίαση. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή το βράσιμό του δεν καταφέρνει πάντα να σκοτώσει όλα τα παθογόνα μικρόβια που περιέχει.

 

Συνέχεια στην πηγή…