Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η λίστα με τις 150 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο

Σύνδεση στην πηγή...



Το περιοδικό Harper's Bazaar έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις 150 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Όπως δήλωσε η αρχισυντάκτρια της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Glenda Bailey, οι εκδότες 32 εκδόσεων του Harper's Bazaar σε όλο τον κόσμο ψήφισαν τις αγαπημένες τους fashion icons για να γιορτάσουν τα 150 χρόνια του περιοδικού.

Οι 150 πιο καλοντυμένες γυναίκες προέρχονται από όλους τους χώρους. Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, η Μπιγιονσέ, η Lady Gaga, η Αμάλ Κλούνεϊ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Τέιλορ Σουίφτ, η Ριάνα και η Λίντα Εβανγκελίστα είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που φιγουράρουν στην λίστα.

Στο εξώφυλλο της έκδοσης του Φεβρουαρίου είναι η φωτογραφία της Μαντόνα, που είναι ανάμεσα στις 150 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο και στο εσωτερικό του περιοδικού η «βασίλισσα της ποπ» δίνει συνέντευξη, στην οποία για μια ακόμα φορά αποκαλύπτει την αντιπάθειά της για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή είναι η λίστα με τις 150 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο.

Περισσότερα…