Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Νέες, μικρές πληροφορίες για το καινούριο «Star Wars» από τον σκηνοθέτη τουΟ Ράιαν Τζόνσον μίλησε στη USA Today μη μπορώντας να πει πολλά, αποκάλυψε όμως το ξεκίνημα του Επεισοδίου VIII
Λίγο η προώθηση και η γενικότερη κουβέντα για το 'Rogue One' και λίγο η συνηθισμένη μυστικοπάθεια της παραγωγής που υπήρχε και στο 'Η Δύναμη Ξυπνά', βρισκόμαστε 11 μήνες πριν από το επόμενο επεισόδιο χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι γι' αυτό, ενώ φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τίτλος του – για αφίσα ή τρέιλερ ούτε λόγος.
Ο ξαφνικός θάνατος της Κάρι Φίσερ έφερε το νέο πως η ίδια είχε γυρίσει όλες της σκηνές της (άλλωστε το Επεισόδιο VIII είχε γενικώς ολοκληρώσει γυρίσματα και βρίσκεται στο post-production), κάτι που ήταν η πρώτη ουσιαστικά πληροφορία που είχαμε, χωρίς να γνωρίζουμε αν τελικά αυτή η εξέλιξη επηρεάσει την πλοκή και τη σύνδεσή της με επόμενο επεισόδιο. Λίγα πράγματα παραπάνω μαθεύτηκαν χθες, χάρη σε μια συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Ράιαν Τζόνσον στην USA Today. Προφανώς δεν είχε την άδεια να πει πολλά, αλλά έστω τα λίγα που ανέφερε δίνουν την πρώτη εικόνα για το ύφος της ταινίας.

Περισσότερα …..